Kadın Çiftçiler Sertifikalarını Aldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programında sertifika almaya hak kazanan kadın çitçilere sertifikaları verildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programında sertifika almaya hak kazanan kadın çitçilere sertifikaları verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin birlikte yürüttükleri Kadın Çiftçi Eğitim Programında eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere düzenlenen programla sertifikaları dağıtıldı.

Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Salonunda gerçekleştirilen programa Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Gürbüz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun, Belediye Başkan Yardımcısı Mazhar Ayas ve davetliler katıldı.

Programın açılışında kadın çiftçiler adına bir konuşma yapan Hankendi ve Çevre Köyleri Kadın Çiftçiler Dayanışma Derneği Başkanı Emine Çakmak ve Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları eğitimlerin kadın çiftçiler için çok faydalı olduğunu kaydettiler.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Gürbüz de konuşmasında verilen eğitimlerden Elazığ genelinde toplam 265 kadın çiftçinin faydalandığına dikkat çekerek, eğitimlerin devam edeceğini kaydetti.

Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz da yaptığı değerlendirmede verilen eğitimlerden yararlanan kadın çiftçilerin başarılı olmaları temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından sertifika dağıtım törenine geçildi.

Törene katılan kadın çiftçiler sertifikalarını Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz ve diğer katılımcıların elinden aldılar.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR