Kış ve Doğa Sporları

Hazar Baba Doğa ve Kış Sporları Spor Kulübü Derneği 2017 şubat ayı itibariyle Elzığ'da kış ve doğa sporları alanında faaliyete girdi.

Hazar Baba Doğa ve Kış Sporları Spor Kulübü Derneği 2017 şubat ayı itibariyle Elâzığ'da kış ve doğa sporları alanında faaliyete girdi. Dernek binasında yapılan toplantıda derneğin Yönetim kurulu üyeleri ve görev dağılımları belirlendi.

Yeni yönetim kurulu şöyle;

HADOKS YÖNETİM KURULU ÜYELERİ :

1. Hakan POYRAZ /Başkan

2. Bahadır KUBİLAY /Başkan Yardımcısı

3. Ömer DEMİR /Sayman

4. Şener DURMUŞ /G.Sekreter

5. Zülküf BALABAN /Yön. Kurulu üyesi

6. Oktay AYDIN /Yön. Kurulu üyesi

7. Sercan DURMUŞ /Yön. Kurulu üyesi

DERNEK ÜYE LİSTESİ

1. TANER DURMUŞ

2. ALPER AKİPEK

3. SERKAN TUNÇ

4. MURAT YALVAÇ

5. SERKAN AKSAKAL

6. ERDOĞAN AKYOL

7. ERKAN AL

8. BUĞRA HAKAN KURTOĞLU

9. ERGÜN HAMEDİ

10. ALPER ISPARTALI

11. DORUK ERDOĞAN

12. FERDA DEMİRELLİ

13. MÜGE PİRİNÇ

14. MELİKE AVER

Görev dağılımının ardından bir açıklama yapan dernek başkanı Hakan Poyraz şunları söyledi; “Ülkemizin hemen hemen her bölgesinde kayak sporuna ilgi duyanların uğrak bir adresi olan Hazarbaba Kayak Merkezi, yamaç paraşütü, doğa yürüyüşleri, trekking, çadır turizmi gibi aktivitelere de olanak sağlayarak, dört mevsim turizm anlayışı ile hizmet vermektedir. Zorlu pistleri ile profesyonel kayak severleri ağırlayan Kayak Merkezi, başta Elazığ olmak üzere Doğu Anadolu için alternatif bir eğlence mekânı olarak her geçen gün ziyaretçi sayısını artırmaktadır. Hazarbaba; sadece kayak tutkunlarının değil doğaya ve tarihe ilgi duyanlarında tercih ettiği bir özelliğe sahiptir. Hazar Gölü'nün eşsiz maviliğinde gizemini asırlardır sır gibi saklayan “Batık Şehir” ve “Hamile Kadın” efsanesi dillerden dile dolaşmaktadır. Doğanın cömertliğinde bol bol oksijen alacağınız ve seyrine doğmayacağınız Hazar Gölü göz kırpmaktadır konuklarına… Dağın etekleri bir gelinliği andıracak kadar göz kamaştırıcıdır. Bir Kartpostalı andıran manzarası ile doğa fotoğrafçılarının da ilgisi de her geçen gün artmaktadır.”

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR