Muhtemel Kadro Belirlendi

Elazığspor, MP Antalyaspor’u Cumartesi saat 16:00’da konuk edecek. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta maçında Elazığspor, MP Antalyaspor'u saat 16:00'da konuk edecek. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

Lig'de zor günler yaşayan ve oynadığı son 10 lig maçını kaybeden Elazığspor, 15. Hafta müsabakasında MP Antalyaspor'u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek.

Atatürk Stadyumunda saat 16:00'da başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi FİFA hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek.

Aydınus'un bu karşılaşmada yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelenin 4.hakemi ise Tolga Kadaz.

Aydınus, bugüne dek bordo beyazlıların 8 karşılaşmasında düdük çalarken, bu karşılaşmalarda Elazığspor 2 kez galip ayrılırken, 4 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Elazığspor, Fırat Aydınus'ın yönettiği iki karşılaşmadan ise sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Aydınus, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de bordo beyazlıların 4 karşılaşmasında orta hakem olarak görev yaptı. Elazığspor, geçtiğimiz sezon Ligin ilk yarısında deplasmanda Fırat Aydınus'un yönettiği Medical Park Antalyaspor (4-0) ve Sivasspor (3-1) karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrılmıştı. Bordo beyazlılar, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yine bir Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında Aydınus'un yönettiği müsabakada rakibini Serdar Gürler ve Mehmet Çakır'ın golleriyle 2-1 mağlup etmişti. Aydınus, son olarak 14 Nisan 2013 tarihinde Elazığspor'un kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı ve Volkan Yılmaz'ın attığı golle 1-0 galip geldiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında düdük çalmıştı. Aydınus, Elazığspor'un bugüne dek 8 karşılaşmasında görev alırken, yönettiği 8 karşılaşmadan 3'ünün Medical Park Antalyaspor karşılaşması olması ilginç bir istatistiğe neden oldu. İstanbul Bölgesi FİFA hakemi olan Fırat Aydınus, Cumartesi günü 4.kez bir Elazığspor - Medical Park Antalyaspor müsabakasında görev yapmış olacak.

Elazığspor'da bu zorlu müsabakada cezalı olan Bilica, İbrahim Kaş, Habib Sow forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden Görkem'in ise son durumu maç saatinde belli olacak.

MP Antalyaspor'da ise cezalı Isaac ve sakat olan Emre Torun'un yanı sıra Anton Ferdinand, Onur Tuncer, Bahadır Ay Elazığspor'a karşı forma giyemeyecek.

Elazığspor'un MP Antalyaspor karşısına şu muhtemel on birle çıkması bekleniyor. Zülküf, Özgür Özkaya, Çağlar, Sane, Hakan Söyler, Vitolo, Mehmet Nas, Köksal, Serdar Gürler, Serdar Özkan, Deniz Yılmaz

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR