SARIÇAMLIK Tanıtıldı

Elazığ Çimento Fabrikası tarafından geniş katılımlı bir toplantı düzenlenerek yeni fabrika müdürü Yasin Sarıçamlık'ı basın mensuplarına takdim edildi. Toplantıda konuşan yönetim kurulu üyesi Taha Aksoy basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak şehitlerimize rahmet diledi.

Elazığ Çimento Fabrikası tarafından geniş katılımlı bir toplantı düzenlenerek basın mensupları ile tanışıldı.

Fabrikada düzenlenen toplantıya Holding Doğu Akdeniz Bölge Başkanlığına atanan ve aynı zamanda CEO Paolo Zugaro, yönetim kurulu üyesi Taha Aksoy, CFO Ali İhsan Özgürman, Kurumsal İlişkiler Direktörü Andrea Colucci, Ticari Direktör Barış Karahüseyin, İnsan Kaynakları Direktörü Nezir Yalçınkaya, Teknik Operasyonlar Direktörü Uğur Aydın, Elazığ Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık, Stretiji ve Pazarlama Uzmanı Ceyda Küçükbarda, Elazığ İdari İşler Şefi Erdal Talu, Elazığ Üretim Müdürü Tolga Tezcanlı, Elazığ Satış Müdürü Murat Güneş ve basın mensupları katıldı.

Doğu Akdeniz Bölge Başkanlığına atanan ve aynı zamanda CEO Paolo Zugaro basın mensuplarını selamlayarak başladığı konuşmasında yönetimindeki kurumların dış iletişimine çok önem verdiğini söyledi.

Group mali işler direktörü Ali İhsan Özgürman, Elazığ Çimento, Group ve Holding hakkında bilgiler sunarak yeni fabrika müdürü Yasin Sarıçamlık'ı basın mensuplarına takdim etti.

Daha sonra yönetim kurulu üyesi Taha Aksoy basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak şehitlerimize rahmet diledi.

Yeni fabrika müdürü Yasin Sarıçamlık da 93 yılı öncesi ve sonrası fabrikalardaki emisyon rakamları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra basın mensuplarına verilen kısa bir iş güvenliği brifinginin ardından gerçekleştirilen fabrika gezisiyle toplantı son buldu.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR