Şehidimizi Uğurladık

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'nde bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 25 yaşındaki Elazığlı polis memuru Mustafa Yıldırım gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İzzetpaşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında, şehidin ailesi ve yakınlarının feryatları adeta yürek dağladı. Şehit polis Mustafa Yıldırım Gümüşkava Aile Mezarlığı'na defnedildi.

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'nde bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 25 yaşındaki Elazığlı polis memuru Mustafa Yıldırım gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Dün, Terör örgütü PKK'nın Dicle ilçesi'nde bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda polis memuru Mustafa Yıldırım şehit olmuş 1'i polis 8 kişi yaralanmıştı.

Şehit Yıldırım'ın naaşı Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından memleketi Elazığ'a getirildi.

Şehit Polis Mustafa Yıldırım'ın cenaze namazı, İzzetpaşa Camisi'nde öğle namazının ardından kılındı.

Törene protokol üyelerinin yanı sıra ile askeri personel, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası Muhlis Yıldırım ve 2 kardeşi gözyaşları içerisinde taziyeleri kabul etti.

Namazın ardından şehidin naaşı meslektaşları tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına kadar götürüldü.

Acılı babayı sakinleştirmek için Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz koluna girerek destek olmaya çalıştılar.

Bu sırada kalabalık tekbir getirerek 'Kahrolsun PKK' sloganları attı.

Cenaze aracına alınan şehidin naaşı resmi geçişin ardından Gümüşkavak Mahallesi Hurmalı Sokak'ta bulunan baba evine götürülüp helallik alındı.

Daha sonra şehidin naaşı mahallesinde bulunan aile mezarlığına götürülerek dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR