Selmanoğlundan Ak Partili Adaylara Destek

Elazığ eski Belediye Başkanı Süleymanoğlu, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarına destek vermek amacıyla AK Parti SKM Bürosunu ziyaret etti.

Elazığ eski Belediye Başkanı Süleymanoğlu, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarına destek vermek amacıyla AK Parti SKM Bürosunu ziyaret etti.

Selmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Milletvekili Adayları Tahir Öztürk ve Ömer Serdar ile coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

GÜRGÖZE: “HEVESLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKACAĞIZ”

Buluşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Selmanoğlu'na desteğinden dolayı teşekkür ederek, 7 Haziran sonrası yaşanan süreci değerlendirdi. Hükümet kurulamamasından dolayı bazı odakların güç birliği içerisine girerek, ülkede huzursuzluk çıkarmanın gayreti içinde olduklarını belirten Gürgöze, “Ancak vatandaşlarımız 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyarak, bu güçlerin heveslerini kursağında bırakacaktır. 13 yıllık AK Parti iktidarı süresince adeta çağ atlayan ülkemiz, 1 Kasım sonrasında da hızlı ve güçlü bir şekilde büyümeye devam edecektir” dedi.

Gürgöze 3 milletvekili yerine 4 milletvekili göndermenin iktidar partisi açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “1 Kasım'da Elazığ'dan da 4 milletvekilini Meclis'e göndererek, bu şehre daha büyük ve güzel hizmetleri getireceğiz” dedi.

SELMANOĞLU: “AK PARTİ'Yİ TEK BAŞINA İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

“Elazığ seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla konuşmasına başlayan Elazığ eski Belediye Başkanı Süleymanoğlu, “Bizim birbirimizle gurur duymamız için 4 Milletvekili adayımızı Meclis'e göndermemiz gerekir” dedi. Ülke olarak tek başına iktidar olamamanın sıkıntılarını yaşadıklarını ifade ederek, “Bu noktada yapmamız gereken tek şey, AK Parti'yi tek başına iktidara taşımanın gayreti içinde olmamızdır. AK Parti'yi iktidara taşıyarak ülke her açıdan daha da güçlenecek ve 4 arkadaşımız da Elazığ'a daha güzel hizmetler getirmek için çalışacaklar” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR