Serdar: Vatandaş Tercihini İstikrardan Yapacaktır

Ak Parti milletvekili adayı Av. Ömer Serdar seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor.

Ak Parti milletvekili adayı Av. Ömer Serdar seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Serdar, onların sorunlarını dinledi ve bir dizi açılışa katıldı.

Kızılay ve Aksaray Mahallesi ile Akçakiraz ve Yurtbaşı Beldesindeki gezilerinin ardından sonra bir değerlendirme yapan Serdar, muhalefet partilerini eleştirdi. Bütün muhalefet partilerinin ağız birliği edercesine Ak Parti'ye saldırdıklarını iddia eden Serdar, vatandaşın Türkiye'de oynanan oyunun farkında olduğunu belirtti.

Serdar sözlerini şöyle sürdürdü : “Vatandaş tercihini Ak Parti'den yana yapacaktır. Son haftaya girdiğimiz şu dönemde seçimin rengi ve şekli belli olmuştur. Vatandaşın amacı Elazığ'dan meclise 4 milletvekili göndermek ve Ak Parti'yi yeniden tek başına iktidar yapmaktır. Bunun hayırlı bir sonuç olacağını düşünüyorum. Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı var. Bu da 400 milletvekilini meclise göndermemizle gerçekleşecektir. Biz hizmet ve insan endeksli bir partiyiz. Milletin desteğiyle Elazığ için çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız istikrardan yana tercih yapacaktır. 7 Haziran'da Elazığlı vatandaşlarımız bunu bir daha gösterecektir.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR