Valilik Turnuvası Yarın Başlıyor

TFF Elazığ Valiliği ve ASKF Başkanlığı’nın Valilik Kupası adı altında ortaklaşa organize ettikleri turnuva yarın başlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, Elazığ Valiliği ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı'nın, Valilik Kupası adı altında ortaklaşa organize ettikleri turnuva yarın başlıyor.

Elazığ Valiliği ile Türkiye Futbol Federasyonu, Elazığ Futbol İl Temsilciliği ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğinde “Elazığ Valilik Kupası” adı altında bu yıl 3.'sü düzenlenecek ve Pazartesi günü oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak Kurumlar arası Futbol Turnuvası'na katılacak takımlar belli oldu.

Elazığ'daki resmi kurumlarda görev yapan personelin birbirleri ile kaynaşması, işyerindeki motivasyonun arttırılması ve resmi kurumlarda, sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi amacı ile düzenleneceğini belirtilen “Elazığ Valilik Kupası Kurumlar arası Futbol Turnuvası'nda ” 36 takım 8 grupta tek devreli lig usulü mücadele edecek. Pazartesi günü oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak turnuva Elazığ Atatürk Stadyumu Sentetik Çim Sahada oynanacak.

Turnuvaya katılacak olan takımlar ve grupları şöyle;

A Grubu: Maliye, Orman İşletme Müdürlüğü, Ziraat Bankası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Denetimli. Serb. Müdürlüğü.

B Grubu: TEİAŞ, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Katipler, İl Müftülüğü

C Grubu: Elazığ Barosu, Çalışma ve İş Kurumu, İl Gıda Tarım Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Aile ve Sosyal Pol. İl Müdürlüğü

D Grubu: Çevre ve Şehir İl Müdürlüğü, Ceza ve Tevkif Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü.

E Grubu: Valilik, Şeker Fabrikası, İl Özel İdare, Harput Devlet Hastanesi.

F Grubu: Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Halk Eğitim Merkezi, Ruh Sağlığı Hastanesi, Fırat Üniversitesi

G Grubu:İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Elazığ Belediyesi, Telekom.

H Grubu: İl Bank A.Ş, Çimento Fabrikası, Elazığ Adliyesi, Yurtbaşı Belediyesi, Ticaret Borsası.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR