Yeni Mesire Alanına Ağaç Diktiler

Mayıs ayında halka açılacak olan Cip Mesire Alanı STK öğrenci gruplarının hatıra ormanı olarak ağaç diktikleri mekan haline geldi. 

Elâzığ Belediyesi Aile Danışma Merkezi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin düzenledikleri fidan dikme etkinlikleri ile şehrin parlayan yıldızı Cip Barajı Mesire Alanı, ağaçlarla donatıldı.

ADEM bünyesinde eğitim gören minikler ile Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kendi isimlerinin yazılı olduğu kartlar ile birlikte, belediye tarafından oluşturulan hatıra ormanına, ağaç diktiler. Kendi elleriyle hayat verdikleri ağaçlara can suyunu da veren çevre dostları, geleceğe bırakılacak en büyük mirasın ağaç olduğunu kaydetti.

Ailelerle birlikte çok değerli vakitlerin geçirileceği mekana kadın elinin değmesi gerektiğini ifade eden Elâzığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Çevre Tanıtım ve Turizm Çalışma Grubu Temsilcisi Prof. Dr. Sibel Köprücü “Kadın meclisi üyeleri olarak evlerimiz bizim için ne ifade ediyorsa çevremiz de şehrimiz de aynı değerdedir. Bizlere çalışmalarımızda destek veren ve imkân sunan Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ederiz” dedi.

ŞENLİK HAVASINDA AĞAÇ DİKTİLER

Yeşilin ve ağaçların hayattaki önemine vurgu yapmak için çocuklarla birlikte fidan dikme etkinliği düzenlediklerini belirten ADEM sorumlusu Ayşe Keskin ise ağacın hayatın her alanında ihtiyaç duyulan önemli bir kaynak olduğunu ifade ederek Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini kaydetti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR