Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasına Yeni Avukat

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası'nın avukatı Hülya Işık Yıldırım oldu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası ile Avukat Hülya Işık Yıldırım’la protokol imzaladı. Protokolle Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası’nın avukatı Hülya Işık Yıldırım oldu.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasında imzalanan protokole Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamattin Türkoğlu, Avukat Hülya Işık Yıldırım ve Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Protokol öncesi açıklama yapan Başkan Nizamattin Türkoğlu, her zaman esnaflarına daha güzel hizmet etmek için çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek “Esnaflarımız için bugün güzel bir çalışmayı daha hayata geçireceğiz. Elazığ Berberler ve Kuaförler Odamızda ikinci dönemimiz, esnaflarımıza verdiğimiz sözler var. Oda olarak bizim yaptırım gücümüz yok. Ondan dolayı avukatımız Hülya Işık Yıldırım’la bugün protokol imzalayacağız. Bundan sonra Elazığ Berberler ve Kuaförler Odasının hukuki işlerinden avukatımız ilgilenecektir. Bazı işletmelerimizin camlarında yazılar var, fiyat tarifesine uyulmuyor, hafta tatillerinde bazı işletmeler bu kurala uymuyor. Bunlar büyük sorunlarımızdır. Avukatımız bu konularda odamızı rahatlatacağını söyledi. Avukatımızla imzalayacağız protokol esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Avukat Hülya Işık Yıldırım da "Bundan sonra Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasıyla birlikte çalışacaklarını ifade ederek “Ben öncelikle Nizamettin Türkoğlu Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra üye aidatları, muhasebe ücretleri ve haksız rekabet konularında artık ben varım. Bu konulara uymayanlar için yasal süreç bir an önce başlayacaktır. Ben protokolün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Konuya ilişkin değerlendirme yapan Başkan Gülay Gür ise fiyat tarifesi hazırladıklarını belirterek “Tüm esnaflarımız bu tarifeye uymak zorunda. Gelinlikçilerle çalışan kuaförlerede yaptırımlarımız olacaktır. Güzel çalışmalarla esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN