Elazığ'da Betül Soysal'a Büyük İlgi

TRT program yapımcısı ve yazar Betül Soysal Bozdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında Elazığ'a geldi.  

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

TRT program yapımcısı ve yazar Betül Soysal Bozdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında Elazığ'a geldi.  

Kadın, çocuk ve hayvanlar için özel çalışmalar yapan Elazığ Belediyesi'nin, belediyecilik hizmetleri adına çok başarılı projeler gerçekleştirdiğini kaydeden Bozdoğan, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ve belediye personellerini tebrik etti.

İlk olarak en iyi sağlık projeleri alanında birincilik ödülüne layık görülen Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevini ziyaret eden Bozdoğan, tesisin çok anlamlı bir amaç için hizmet ettiğini ve diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini kaydetti. Hayvan Hastanesi projesiyle toplumsal dayanışma ve merhamet duygusunun da harekete geçirildiğini vurgulayan Bozdoğan, belediyenin sosyal sorumluluk noktasında farklı bir çalışmaya imza attığını kaydetti.

Daha sonra Kültür Park ve Kadın Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Bozdoğan özellikle bayanlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Kadın Yaşam Merkezi'ndeki bayanlar tarafından üretilen çalışmaları tizlikle inceleyen Bozdoğan, daha sonra onlarla birlikte ebru çalışması yaptı.

Son olarak çevreci bir anlayış doğrultusuyla hayata geçirilen Çöpten Enerji Üretim Tesisi'ni gezen Bozdoğan, çöplerin havaya ve toprağa zarar vermeyerek enerjiye dönüştürüldüğünü ve bu sayede 10 bin haneye elektrik imkânı sağlandığını öğrenince büyük bir mutluluk yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN