Elazığ'da Cadde ve Sokaklara Gül Suyu Sıkıldı

Elazığ Belediyesi ekipleri, Kadir Gecesinde, şehrin cadde ve sokaklarına gül suyu sıktı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi ekipleri, Kadir Gecesinde, şehrin cadde ve sokaklarına gül suyu sıktı.

Ramazan ayı süresince belirli periyotlarda cadde, sokak ve camileri gül suyu ile yıkayan ekipler Kadir gecesinde de Gazi Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Hürriyet Caddesi başta olmak üzere şehrin yoğun caddelerine gül suyu serpti. Veteriner Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama cihazlarına gül suyu dolduran ekipler özellikle iftar çadırının bulunduğu güzergâhlara bol miktarda gül suyu sıktı. İlaçlama esnasında sokakta bulunan vatandaşla da duydukları koku karşısında memnuniyetlerini dile getirerek Elâzığ Belediyesi’ne teşekkür etti. 

İFTAR ÇADIRINDA AHMET YÜCE KONSERİ

Her gün binlerce kişinin bir araya gelerek oruç açtığı iftar çadırı, Kadir Gecesi’nde de vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Alana gelen vatandaşlara gül kolonyası ve gül lokumu ikram edildi. Daha sonra Tasavvuf müzik sanatçısı Ahmet Yüce sahne alarak sevilen ilahilerini seslendirdi. 11 Haziran Pazartesi akşamı ise grup gençlik sahne alacak. Her gün farklı ilahi sanatçılarının yer aldığı ve ramazanın özüne uygun programların gerçekleştirildiği etkinliklerden hemşerilerimizde duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN