Elazığ İl Özel İdare Basketbola İki Yeni Oyuncu

Geçen sezon Mersin Basketbol' un Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süperlig' e çıkmasında büyük emeği olan Deniz Boz ve yine geçen sezon İzmit Belediyesinde forma giyen Deniz Üstün bu sezon Elazığ İl Özel İdare Basketbol takımının parçası olacak.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Geçen sezon Mersin Basketbol’ un Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süperlig’ e çıkmasında büyük emeği olan Deniz Boz ve yine geçen sezon İzmit Belediyesinde forma giyen Deniz Üstün bu sezon Elazığ İl Özel İdare Basketboltakımının parçası olacak.

Konuya ilişkin Elazığ İl Özel İdare Basketboldan yapılan açıklamada "Geçtiğimiz sezon Mersin Basketbol’ un Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süperlig’ e çıkmasında büyük emeği bulunan oyunculardan Deniz BOZ önümüzdeki sezon takımımızın parçası olacak. 1982 doğumlu ve 1.72 boyunda oyun kurucu pozisyonunda oynayan oyuncumuz Deniz BOZ daha önce kariyerinde Samsun Basketbol, Çankaya Üniversitesi, Botaş, Mersin BŞB, Beşiktaş, Urla Eda, Bodrum Basketbol OGM Orman takımlarının formasını giydi. Geçtiğimiz sezon Mersin Basketbol takımıyla 28 karşılaşmada ortalama 23 dakika süre alıp, 8,8sayı ve 5,04 asist ortalamaları ile mücadele etti... Deniz BOZ' a önümüzdeki sezonda başarılar diler, takımımız ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz. 

Geçtiğimiz sezon İzmit Belediyesinde oynadığı oyun ile dikkatleri üstüne çeken Deniz ÜSTÜN önümüzdeki sezon da takımımızın parçası olacak. 1999 doğumlu ve 1.72 boyunda kısa forvet pozisyonunda oynayan oyuncumuz Deniz ÜSTÜN geçtiğimiz sezon takımında 42 karşılaşmada ortalama 19 dakika süre alıp, 5,1 sayı, 2,6 ribaund ve 0,8 asist ortalamaları ile mücadele etti... Deniz ÜSTÜN' e önümüzdeki sezonda başarılar diler, takımımız ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz. " dendi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN