2010 Yılında Haberleri

2010 Yılında Haberleri

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç 'Kamu Denetçiliği Kurumu Türkiye'nin en yeni ve en genç kurumlarından bir tanesidir'

Kamu Denetçiliği Kurumu'nun Türkiye'nin en yeni ve en genç kurumlarından bir tanesi olduğunu belirten Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, '2010 yılında yapılan anayasa değişikliği ile hayatımızda birçok şey değişti. Özellikle hak ve özgürlükler alanında çok önemli ve ciddi adımlar atıldı' dedi.

Nijerya'dan gelen Kolo, hayalini gerçekleştirdi

Nijerya'dan okumak için Elazığ'a gelen ve burada evlenerek kendisine yeni bir hayat kuran Bilal Rabiu Kolo, hayalini gerçekleştirdi ve dil okulu açarak kendi işinin patronu oldu.

Medical Park Elazığ Hastanesi anlaşmasını yineledi

Medical Park Elazığ Hastanesi, 2010 yılından beri sağlık sponsoru olduğu Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü (ESYSK) ile 'Sağlık Hizmetleri Sponsorluk Sözleşmesi' imzalayarak anlaşmayı yineledi.

Süper Lig'de mücadele etmişlerdi, çay bahçesinde çalışarak kulübe destek olmaya başladı

Elazığ'da bir proje takımı olarak 2010 yılında kurulan ve hentbolda Süper Lig'e kadar yükselen Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü'nün oyuncuları 2 yıllığına kiralanan çay bahçesinde çalışarak hem kendi harçlıklarını çıkartıyor, hem de kulübe kazanç sağlıyor.

Entegre ve Kontrollü Ürün Yönetimi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca 2010 yılında uygulamaya konulan Entegre ve Kontrollü Ürün Yönetimi projesinde sonuçlar alındı.

Vali Koçak'tan Okçular'a Ziyaret

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak 8 Mart 2010 yılında meydana gelen depremin merkez üssü olan Okçular Köyünü ziyaret etti.