Asayiş

Asayiş Haberleri

Elazığ'da cip yanarak kül oldu

Elazığ'da seyir halindeyken dumanlar çıkan araç alevlere teslim oldu, yanarak küle döndü.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu:4 gözaltı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada uyuşturucu taciri 4 şüpheli yakalandı, yarım kilogram kubar esrar ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kazada savrulan araç tırın altına girdi, sıkışan yaralı kurtarıldı

Elazığ'da çarpışan iki hafif ticari araçtan biri savrularak tırın altına girdi. Araçta sıkışan yaralı ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Elazığ'da kombi hırsızlığı: 4 tutuklama

Elazığ polisin yaptığı çalışmada çaldıkları kombilerle yakalanan şüphelilerden 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmada 2 şüpheli tutuklandı, 20 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Elazığ'da hırsızlık operasyonları: 6 gözaltı

Elazığ polisinin hırsızlık olayları ile ilgili yaptığı iki farklı çalışmada 6 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da son bir hafta içinde 27 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmada 103 şüpheli yakalandı, bunlardan 27'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da ölümle biten kaza anı kamerada

Elazığ'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu köftecide çalışan kuryenin hayatını kaybettiği kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da otomobil ile motosiklet çarpıştı, kurye hayatını kaybetti

Elazığ'da otomobil ile motosiklet çarpıştı, kazada köftecide kurye olarak çalışan genç hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Evden ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir evde piyasa değeri 100 bin TL olan ziynet eşyası çalan hırsızlık şüphelisi kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

21 suç kaydı bulunan hırsız, 100 bin TL'lik altınları çaldı, yakalandı

Elazığ'da bir evde piyasa değeri 100 bin TL olan ziynet eşyası çalan hırsızlık şüphelisi kadın polis tarafından yakalandı. Yakalanıp adliyeye sevk edilen şüphelinin 21 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Karantinayı ihlal etti hem ceza yedi hemde yurda yerleştirildi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle karantinaya alınan bir şahıs, sokağa çıkınca polis tarafından yakalandı, hem 3 bin 150 TL para cezası yedi, hemde yurda yerleştirildi.

Elazığ'da 161 kilogram tütün ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada bir araçta 161 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'daki orman yangını 30 saatte kontrol altına alındı

Elazığ'ın Palu ilçesinde çıkan orman yangını çok sayıda ekiple yapılan müdahale ile yaklaşık 30 saatte kontrol altına alındı.

Elazığ'da yasak cihazla avlanan 2 şahsa işlem yapıldı

Elazığ'da kaçak avla mücadele kapsamında yapılan çalışmada 2 adet bıldırcın sesi çıkaran cihaz ele geçirildi,2 şahsa yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da orman yangınına müdahale sürüyor

Elazığ'ın Palu ilçesinde orman yangını, yaklaşık 150 dönümlük alanda devam ederken, ekipler yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yer:Elazığ, Covidli hasta bu kadar da olmaz dedirtti

Elazığ'da Korana virüs (Covid-19) testi pozitif olmasına rağmen karantinayı ihlal edip iş yerini açan şahıs, polis tarafından yakalanarak ambulansa yurda götürüldü.

Elazığ'da orman yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi

Elazığ'da ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip alevlere müdahaleye ediyor.

Elazığ'da kaçakçılıkla mücadele

Elazığ'da jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla yaptığı mücadele kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı, 10 bin adet kaçak sigara ele geçirildi.