İlçeler

İlçeler Haberleri

Sivrice'de Avcı Rüzgarı Esti

4. Uluslararası Yamaç Paraşütü ve Bisiklet Yarışı Festivali kapsamında sanatçı Koray Avcı, Sivrice'de sevenleri ile buluştu.

Renkli Görüntüler Oluştu

Elazığʹın Sivrice ilçesinde düzenlenen festivalde yamaç paraşütü ve bisiklet yarışları renkli görüntüler oluşturdu.

Başkan Alan'a Bilgiler Verdi

Bu yıl Sivrice’de 4’cüsü düzenlenecek olan “Sivrice Uluslararası Yamaç Paraşütü ve Bisiklet Yarışı Festivali” için Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret eden Genç Elazığlılar Dernek Başkanı Fuad Ülger, katkıları nedeniyle Başkan Alan’a teşekkür ederek bilgiler verdi. Başkan Alan, festivalin ilimiz turizminin tanıtımı açısından çok değerli bir organizasyon olduğunu söyledi.

Kayyum İlçeye Hizmet Götürüyor

Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil SARIOĞLU Elazığ AKSA Doğal Gaz ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Karakoçan'a 2017 yılında doğalgaz verileceğini duyurdu.

"Millet Olarak Ayaktayız"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Millet olarak ayaktayız ve güçlüyüz. Dünyayı kıskandıracak kadar güçlüyüz” dedi.

Ekmeklik Buğday Hasatı

Elazığ'da deneme ekimi gerçekleştirilen kışlık ekmeklik buğdayının hasadı yapıldı. Daha kaliteli çeşitleri deneme aşamasında olduklarını kaydeden İl Müdürü Karahan, ileri hatların ilimizin toprak yapısına uygun olup olmadığı tespitinin yapılmasının ardından, Elazığlı üreticilerin hizmetine sunulmasının hedeflendiğini dile getirdi.

Astronot Bitkisi "Kinoa" Elazığ'da

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın uygulamaya koyduğu "Itri ve Tıbbi Bitkiler ile Boya Bitkileri Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında Baskil İlçesi'nde 28 dönüme Kinoa bitkisi ekildi. Düzenlenen tarla gününde konuşan İl Müdürü Turan Karahan, astronot bitkisi olarak bilinen bitkinin faydalarını sıraladı.

Tedaviden Sonra Doğaya Salındı

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaralı olarak bulunup, tedavi altına alınan ‘Kara Çaylak’ kuşu iyileşmesinin ardından tekrar doğaya bırakıldı.

Karataş Sivrice Belediyesini Ziyaret Etti

KAMU SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI ÜMİT KARATAŞ SİVRİCE BELEDİYE BAŞKANI EBUBEKİR IRMAK' ı makamında ziyaret etti.

Vali Zorluoğlu Keban'ı Gezdi

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ilçe ziyaretleri kapsamında Keban’da denetleme ve incelemelerde bulundu.

Irmak : Sivrice'yi Güzel Günler Bekliyor

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, 1 Kasım Genel Seçim Sonuçlarını ve 30 Mart 2014 yılında, Sivrice Belediye Başkanlığına geldikten sonra Sivrice için yaptığı hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu: Ağın Köprüsü İnci Gerdanlık Gibi

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da denetleme ve incelemelerde bulundu ve 8 derslikli Mehmet Kemal Karabatak Ortaokulunun temel atma törenine katıldı.

Karakoçan'da Hayvan Sahipleri Bilgilendirildi

Elazığ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Karakoçan İlçesinde Küçükbaş üreticilere yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Başaran Yaşlı'dan 10 Kasım Mesajı

Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77’nci yıldönümü olması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Zorluoğlu Maden'de İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Maden ilçesinde denetleme ve incelemelerde bulundu.

Kovancılar'da Hayvan Sahipleri Bilgilendirildi

Elazığ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Kovancılar İlçesinde Küçükbaş üreticilere yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Korakoçan'da 250 Kg Bomba İmha Edildi

Karakoçan’da yola döşenen 250 Kg bombanın imha edildiği açıklandı.

Ağın Köprüsü Açılışa Hazırlanıyor

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Serdar, yapım çalışmalarında sona gelinen Ağın Köprüsü’nde incelemelerde bulundular.

Vali Zorluoğlu: Palu Kadim Bir Şehir

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Palu ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Toplam 195 haber.