Siyaset

Siyaset Haberleri

Elazığ'da 2021 yılında 668 projeye destek

Elazığ'da gerçekleştirilen 2021 yılı temmuz dönemi il koordinasyon toplantısında konuşan Vali Erkaya Yırık, 2021 yılında ilimizde toplamda 5 milyar 693 milyonluk proje bedelli 668 projemiz yürütülmektedir dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan açıklama

Türkiye'nin Kıbrıs'a 1974'te barışı getirdiğini ve halen daha sürmekte olduğunu belirten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Büyük bir başarı ile Kıbrıs Barış Harekatı gerçekleştiriliyor, o günden bu güne Kıbrıs Türk'ü bağımsızlığı, özgürlüğü ve hürriyetiyle yaşamaya devam ediyor. Türkiye'nin askerleri gelmeseydi Kıbrıs'ta bir tane Türk kalmazdı. Bugün Kıbrıs bir Yunan adası olurdu dedi.

Bakan Yardımcısı Işıkgece Elazığ'da

ELAZIĞ (İHA) –Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, programları kapsamında geldiği Elazığ'da Vali Erkaya Yırık'ı ziyaret etti.

Savunma Sanayi Başkanı Demir: 'Bugün savunma sanayi ciromuz 10 milyar dolarları aştı'

Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, bugün 750'yi aşkın projelerinin olduğunu ve bunun çok önemli bir kısmının son 5 yılda başlatıldığını belirterek, 'Bugün savunma sanayi ciromuz 10 milyar dolarları aştı. İhracatımız ise 3 milyon dolarları aştı' dedi.

AK Partili İnan: 'AK Parti Gençlik Kolları Türkiye'nin en güçlü gençlik kollarıdır'

Türkiye'nin en güçlü gençlik kolları yapılanması olduklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, 'Bugün Türkiye'nin her bir yanında teşkilatlanmış ve çalışmalarını hız kesmeden sürdüren bir gençlik kolları var. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023, 2053, 2071 vizyonu ile çalışmaya devam ediyoruz' dedi.

Bakan Yardımcısı Tunç: 'Bu yıl içerisinde bulunduğumuz bir kuraklık problemini ve riskini yaşıyoruz'

ELAZIĞ (İHA) – Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, pandemi ve sonrası yeni bir dönemde yeni strateji ve politikalara ihtiyaç olacağını belirterek, 'Bunlarla alakalı yeni yol haritalarımızı belirleyeceğiz. Bu yıl içerisinde bulunduğumuz bir kuraklık problemini ve kuraklık riskini yaşıyoruz. Bu kuraklık riski bize gıda arz güvenliğimizin sağlanması noktasında yeni politikalar ve yeni stratejileri belirleme görevi veriyor' dedi.

Elazığ'da 8 köy, 1 mahallede seçim heyecanı

Elazığ genelinde de ölüm veya farklı nedenlerle düşen muhtarlıklar için 8 köy ve 1 mahallede sandık başına gidildi.

Elazığ'da referanduma giden o köy, 40'ıncı mahalle oldu

Elazığ'da mahalle olmak için daha önce referanduma giden ve büyük bir çoğunlukla evet oyu çıkan Yemişlik Köyü, belediye meclisinde alınan kararla resmi olarak 40'ıncı mahalle oldu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım:'Bayrama erişmenin burukta olsa heyecanı içerisindeyiz'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,'Derin bir manevi iklimi, huzur ve kardeşlik ortamını idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından, mübarek Ramazan Bayramı'na erişmenin burukta olsa heyecanı içerisindeyizdedi.

AK Partili Yıldırım:'Şımarıklığı zirve yapmış İsrail'in saldırılarını kınıyorum'

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının insanlık suçu olduğunu belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,Hiçbir uluslararası kuralı tanımayan, hukuk tanımayan, hiçbir tepkiye kulak asmayan, şımarıklığı zirve yapmış İsrail'in saldırılarını kınıyorum dedi.

Kılıçdaroğlu ve Erol, Elazığlı şehit annesini aradı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Gürsel Erol, şehit annesini görüntülü arayarak Anneler Gününü kutladı.

Milletvekili Ağar, 'Konunun şahsımla uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, suç örgütü liderinin iddialarına yönelik açıklama yaparak, kendisine yönelik iftiraları şiddetle reddettiğini, konunun şahsı ile ilgili uzaktan veya yakından hiç bir ilgisi bulunmadığını, hukuki işlemleri başlatacağını söyledi.

Bakan Kurum, depremin merkez üssü Sivrice'de inceleme yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ depreminin merkez üssü Sivrice ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum: 'Kanal İstanbul, hiçbir şekilde İstanbul'umuzda depremi tetiklemeyecektir'

Kanal İstanbul'un çok önemli bir şehircilik projesi olduğuna değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Boğazımızı kurtarma projesidir. Her türlü detay proje içerisinde düşünülmüştür, buna göre tedbir alınmıştır. Hiçbir şekilde İstanbul'umuzda depremi tetiklemeyecektir. Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi inşallah yaz aylarında temelini hep birlikte atacağızdedi.

Bakan Kurum: 'Elazığ'da 23 bin konut yapıyoruz, biten konut sayısı 11 bini aştı'

Elazığ'da 23 bin konuttan 11 binin bittiğini, Malatya'da da 4 bin konutun yarısının tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bu 23 bin konutun içinde bin 500 tanesi de daha Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu sosyal konutlar kapsamında yapmış olduğumuz projelerdir dedi.

Bakan Kurum, Elazığ'dan Tunceli'ye geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'a gelerek, Cuma Namazı sonrasında Tunceli'ye geçti.

Milletvekili Erol, önerisini yeniledi:'Şehit Osman paşamızın adı Elazığ Havalimanına verilsin'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, önerisini yenileyerek Şehit Korgeneral Osman Erbaş'ın isminin kentteki havalimanına verilmesi için meclisten destek istedi.

Başkan Şerifoğulları: '100 projenin 56'sını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz'

Seçim öncesi açıkladıkları 100 projenin 56'sını 2 yıl içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'İnşallah, görev süremiz bittiğinde de 11 ana başlıkta 100 projemizin en az yüzde 95'ini gerçekleştirerek şehrimize vermiş olduğumuz sözün arkasında durabilme adına samimiyet ve gayret diyeceğiz, aynı zamanda tevazuyu da elden bırakmayacağız' dedi.

Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi kongresinde konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Allah, 1994 ile 1995 şahlanışını, daha da büyük şahlanışları tekraren yaşamayı nasip etsin' dedi.

Toplam 1420 haber.