Yaşam

Yaşam Haberleri

Kadın Muhtarlar Elazığ'da

Elazığ Belediyesi’nin yürüttüğü Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında İlimize gelen 90 Kadın Muhtar bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını ifade eden Kadın Muhtarlar, Harput Kalesi, Hayır Çarşısı ve Keban’nı gezdiler.

Belediye Uyardı!

Elazığ Merkez Ataşehir, Abdullahpaşa, Cumhuriyet, Çaydaçıra ve Hilalkent mahalleleri dışındaki mahallelere 04.05.2016 tarihinde, sabah saat 08.00 itibariyle 24 saat süreyle su verilemeyecek.

"Huzur 23" Operasyonu

Elazığ’da 900 polisin katılımı ile ‘Huzur 23’ operasyonu düzenlendi.

Şüpheliler Tutuklandı

Elazığ polisinin küçük ev eşyası yüklü bir kamyona yaptığı baskında ele geçirilen 45 kilo eroin ile ilgili ikisi kardeş 3 şüpheli tutuklandı.

60 Fore Kazık Çakıldı

Elazığ Belediyesi’nce hayata geçirilen Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi doğrultusunda alt geçit inşasına ilişkin çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. İnşaat tabelasına yerleştirilen ve işin kalan süresini yansıtan dijital geri sayım sayacında süre geriye akmaya devam ediyor.

Panele İlgi Yoğundu

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Üniversite Gençliği Madde Bağımlılığı ve Sporda Etik Değerler” konulu panel yoğum katılımla yapıldı.

Yaşlı Kadın Kurtarılamadı

Elazığ’da otomobilin çarptığı yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trende Esrar Ele Geçirildi

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından trende yapılan aramada 10 kilo esrar ele geçirildi.

Doğup Büyüdüğü Köyünü Unutmadı

İşadamı Sezai Boyraz, doğup büyüdüğü köyüne yatırım yaptı. Keban ilçesine çeşme yaptıran işadamı Bayındır Köyü’ne de Köy Konağı kazandırdı. Yatırımların açılışları Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın’ın katıldığı törenle yapıldı.

Kamyonda Eroin Yakalandı

Elazığ polisi küçük ev eşyası yüklü bir kamyona yaptığı baskında 45 kilo eroin ele geçirdi. Kamyon sürücüsü olay yerinde yakalanırken, uyuşturucunun sahibi olduğu belirlenen 2 şüpheli de malı karşılamak üzere uçağa giderken gözaltına alındı.

Başkan İncelemeleri Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bosna Hersek Bulvarı Alt Geçit inşa çalışmaları ile asfalt yenileme çalışması gerçekleştirilecek Yaşar Doğu Caddesi’nde incelemelerini sürdürüyor.

Başkan Kültür Mahallesi'nde

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’da yaşamı kolaylaştırmak ekseninde hizmet sunmayı amaçladıklarını, bu doğrultuda önemli sosyal belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehir için en önemli çalışmalar arasında yer alan altyapının yenilenmesine yönelik çalışmaları da başlatacaklarını kaydetti.

Renault'tan Muhteşem Araçlar

2016 Model arabalar Renault Ana Bayii Turgut Özkaya Otomotiv tarafından Elazığ’da da görücüye çıktı. Lastik boyutları ve motor gücü ile dikkatleri çeken arabalar, test sürüşü yapanlardan tam not aldı.

Elazığ'da Trafik Kazası

Elazığ'da otomobilin çarptığı biri bebek, 2 kişi yaralandı.

Hacı Baba Vefat Etti

Harput’un tanınmış esnaflarından Hacı Baba olarak bilinen Hacı Ahmet DURANAY 84 yaşında hayatını kaybetti. Merhum DURANAY Harput’a defnedildi.

Meteoroloji'den Uyarı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi, güneybatıdan saatte 40 ile 60 kilometre hızla esen rüzgar nedeniyle oluşabilecek toz taşınımı ile ilgili uyarıda bulundu.

Jandarma Göz Açtırmıyor

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 3 araçta 6 ton kaçak sazan balığı ele geçirildi.

Minikler Şarkılarla Coştu

Fırat Üniversitesi Türk Halk Müziği korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle konser düzenledi.

Merhume KARACA Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ziraat Mühendisleri Oda Başkanı ve 26. Dönem MHP Elazığ Milletvekili Adayı Mehmet KARACA’nın hayatını kaybeden Annesi Nilafer KARACA son yolculuğuna uğurlandı.

Toplam 3888 haber.