Yaşam

Yaşam Haberleri

Elazığ'da Trafik Kazası

Elazığ'da otomobilin çarptığı biri bebek, 2 kişi yaralandı.

Hacı Baba Vefat Etti

Harput’un tanınmış esnaflarından Hacı Baba olarak bilinen Hacı Ahmet DURANAY 84 yaşında hayatını kaybetti. Merhum DURANAY Harput’a defnedildi.

Meteoroloji'den Uyarı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi, güneybatıdan saatte 40 ile 60 kilometre hızla esen rüzgar nedeniyle oluşabilecek toz taşınımı ile ilgili uyarıda bulundu.

Jandarma Göz Açtırmıyor

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 3 araçta 6 ton kaçak sazan balığı ele geçirildi.

Minikler Şarkılarla Coştu

Fırat Üniversitesi Türk Halk Müziği korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle konser düzenledi.

Merhume KARACA Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ziraat Mühendisleri Oda Başkanı ve 26. Dönem MHP Elazığ Milletvekili Adayı Mehmet KARACA’nın hayatını kaybeden Annesi Nilafer KARACA son yolculuğuna uğurlandı.

Mehmet Hanifi Can Vefat Etti

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü İdarecilerinden Şahabettin ve Ahmet CAN’ın Babası İdareciler ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel CAN’ın Amcası Mehmet Hanifi CAN hayatını kaybetti. Merhum CAN’ın cenazesi Harput’a defnedildi.

2 İşçi Yaralandı

Elazığ'da bir binanın 3. katında çalışan 2 işçi iskeledeki tahtanın kırılması sonucu düşerek yaralandı. Yaralı işçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Renult ÖZKAYA'dan 2 Yeni Araç

Elazığ’da hizmet verenRenault Ana BayiiTurgut Özkaya Otomotiv, piyasaya çıkan yeni araçlarının lansmanını yaptı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sedat ÖZKAYA, araçlarının testinin yapıldığını ve müşteriler tarafından çok memnun kalındığını söyledi.

Önce Temizlediler, Sonra Gezdiler!

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla, 3-11 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, yüzlerce öğrencinin katılımıyla tarihi Harput’ta temizlik çalışması gerçekleştirildi.

3 Örtüden Biri Elazığ'da

Kabe-i Muazzama’nın kapısına ait tek parça halindeki mukaddes 3 örtüsünden biri, Elazığ Kültür Park Camii’nde vatandaşların ziyaretine açılacak. Mukaddes örtüyü, Cuma namazı sonrasında ikindi namazına kadar erkekler, ikindi namazı ile akşam namazı arasında ise bayanlar ziyaret edebilecek.

Görenin Yapamadığını Görmeden Yapıyor

19 yaşında gözlerini kaybeden ancak hayata bağlılığını kaybetmeyen Feride Öktan herkese örnek olacak nitelikte… 56 yaşındaki Öktan saz çalıyor,el işi örüyor ve Kuran-I Kerim okuyor.

Belediyeden Yeni Bağlantı Yolu!

Elazığ Belediyesi daha kaliteli ve etkin hizmet anlayışı doğrultusunda şehir genelinde yol yapım-bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

''29 Yaşında Kansere Yenik Düştü''

Elazığ'ın tanınmış ailelerinden Sarıcan'lı Kuyumcu Hasan EROL’un gelini, iş adamı Mehmet Ali EROL’un eşi Mukaddes EROL 29 Yaşında Yakalandığı Kanser hastalığına yenik düşerek Hayatını Kaybetti.

Geleneksel Kutlu Doğum İkramı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Ticaret Borsası tarafından kutlu doğum pilavı ikramı yapıldı.

Faciadan Dönüldü!..

Elazığ’da seyyar satıcı arabasına çarpamamak için duran araç ile birlikte 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Arabası ve çömlekleri parçalanan seyyar satıcı ise şans eseri yara almadan kurtuldu.

Mevlüde UÇAR AK Kadınlarla!

Belediye Kültür Merkezi’nde Elazığ Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen kutlu doğum programına Yazar Mevlüde UÇAR ve Demet TEZCAN katıldı.

Aslan Ailesinin Acı Günü!..

Dereboğazı köyünün Köklü Ailelerinden olan Aslan Ailesi Ailenin büyüğü Fahri Aslan'ı Kaybetti.

Toplam 3894 haber.