Kadın Buluşmaları Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin her ay tematik olarak düzenlediği Kadın Buluşmaları, yazar Betül Soysal Bozdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin her ay tematik olarak düzenlediği Kadın Buluşmaları, yazar Betül Soysal Bozdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti. 

Bozdoğan, ‘Anadolu Kadınının Tarihe Yön Veren Duruşu’ konulu bir konferans verdi. Kültür Park Mamürat-ül Aziz Salonu’nda gerçekleşen programa Belediye Başkan Yardımcısı Abdülhakim Aydın, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile STK temsilcileri ve çok sayıda kadın katıldı.

AFRİN'DEKİ MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN HATİM VE DUALAR OKUNDU

Anadolu’nun yurt yapılmasında önemli katkı ve fedakârlıkları olan kadın kahramanlarımızın anlatıldığı program, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Daha sonra Afrin'de canı pahasına mücadele eden Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için hatimler okunarak dualar edildi.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN