Yanılmaz'dan Hankendi Ziyareti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemek ve şehrimizle ilgili istişarelerde bulunmak için merkeze bağlı Hankendi Köyü'nü ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemek ve şehrimizle ilgili istişarelerde bulunmak için merkeze bağlı Hankendi Köyü’nü ziyaret etti.

Belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Başkan Yanılmaz, şehri bir bütün olarak ele aldıklarını ve istişare ile hizmetleri yürüttüklerinin altını çizdi. Elazığ’ın tüm mahallelerinde farklı bir çalışmanın sergilendiğini belirten Başkan Yanılmaz, Elazığ’ın her geçen gün gelişen ve değişen bir şehir olduğunu ifade etti.

YANILMAZ: VATANDAŞIN FİKRİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Birlikte yönetim anlayışı gereği sürekli vatandaşlarla istişare ettiklerini ve gerek şehir merkezinde gerek ilçelerde vatandaşlarla daima bir araya gelerek daha farklı neler yapabiliriz noktasında buluştuklarını belirten Başkan Yanılmaz, yönetim anlayışlarının vatandaş odaklı olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden itibaren gerçekleştirdikleri önemli projeleri anlatan Başkan Yanılmaz, kültür-sanattan eğitime spordan ulaşıma her konuda vatandaşların fikrine önem verdiklerini kaydetti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN