Asayiş

Asayiş Haberleri

Otomobil park halindeki araçlara çaptı

Elazığ'da kontrolden çıkan otomobil, park halindeki araçlara çaptı.

Minibüsün çarptığı 2 çocuk yaralandı

Elazığ'da kontrolsüz şekilde aniden yola çıkan 2 çocuğa minibüs çarptı. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ'da asayiş uygulaması

Elazığ'da polis ekipleri tarafından sürdürülen asayiş uygulamalarında 2 parça halinde toplam 106 gram toz esrar maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Böyle sağlam ağır hasarlı bina görülmedi: Üçüncü gününde zor yıkabildiler

Elazığ'da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ağır hasar alan 7 katlı bir binanın yıkımı gerçekleşti. Büyük oranda yıkılan binanın tek kolon üzerinde kalan 7. katı ise üçüncü günde zorlukla yıkıldı.

Elazığ'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı

Elazığ'da haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi, polis ekiplerince yakalandı.

Uyuşturucuyu turşu bidonuna gizlemişler

Elazığ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, turşu bidonunun içine zulalanmış vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda 5 tutuklama

Elazığ'da emniyet ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda, 3'ü kadın 7 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Elazığ'da emniyet ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda, 3'ü kadın 7 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da sağanak yağış hayatı felç etti: Cadde ve sokaklar göle döndü

Meteoroloji'nin kuvvetli yağış uyarısının ardından Elazığ'da sağanak etkili oldu. Kent merkezinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

Elazığ'da elektrik arıza aracı ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Elazığ'da AKSA Fırat Elektrik Dağıtım Şirketine ait arıza bakım onarım aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

Elazığ'da istinat duvarı kısmen çöktü: Binalar uçurumun eşiğinde

Elazığ'da yaklaşık 6 ay önce yağışlar sonrasında çöken, ardından onarımına başlanan aynı istinat duvarının bir kısmı sağanak yağmur sonrası tekrar çökmeye başladı. Duvarın üst kısmında kalan binaların uçurumda kaldığı görüntü ise korkuttu.

Elazığ'da evleri sağlam olan vatandaşlar diken üstünde

Elazığ'da ağır hasarlı binanın yıkımı yapılırken, bitişiğinde bulunan sağlam bina zarar gördü. 5 katlı binanın bütün daireleri zarar görürken, duruma tepki gösteren konut sahipleri ve kiracılar ise soğuktan korunmak için sokak ortasında ateş yakmaya başladı.

Elazığ'da huzur ve güven uygulaması: 2 bin 413 kişi denetlendi, aranan 9 kişi yakalandı

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen huzur ve güven uygulamasında 2 bin 413 kişi denetlendi. 9 aranan şahıs yakalanırken, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Elazığ merkezli 3 ilde kaçak içki operasyonu: Binlerce litre kaçak içki ele geçirildi

Elazığ merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 3 bin 63 litre dökme ve 4 bin 626 adet satışa hazır şişelenmiş kaçak içki ile 5 litre etil alkol ele geçirildi.

Elazığ'da trafik kazası:2 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da bir ay içerisinde 277 trafik kazası meydana geldi

Elazığ'da kasım ayında meydana gelen 277 trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 111 kişi de yaralandı.

Okulda müdür odası yandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan bir lisede müdür odasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin, önce halk otobüsüne ardından başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Elazığ'da 'Alex' sayesinde 45 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 71 parça halinde 45 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalandı.

Toplam 4092 haber.