Asayiş

Asayiş Haberleri

Elazığ'da zincirleme kaza: 5 araç hasar aldı

Elazığ'da, yayaya çarpmamak için ani fren yapan sürücü zincirleme kazaya neden oldu. 5 araçta maddi hasar meydana geldi.

Elazığ'da 320 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir araçta yapılan aramada 320 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.

Arkadaşı ile tartıştıktan sonra feribottan kendini suya attı

Elazığ-Pertek arasında Keban baraj gölünde sefer halinde olan feribotta bulunan bir bayan, arkadaşı ile tartıştıktan sonra kendini suya attı. Kadın, personelin suya bıraktığı can simidi sayesinde kurtarıldı.

Polisin örnek davranışı üzerine hayırsever tarafından engelli şahsa akülü araç hediye edildi

Elazığ'da bir trafik polisi, engelli vatandaşı yolun karşısına geçirerek gönülleri fethetmişti. Basına yansıyan olayın ardından bir hayırsever vatandaş tarafından hediye edilen akülü araç, polis ekipleri tarafından engelli şahsa ulaştırıldı.

Elazığ'da okul önü denetimleri sürüyor

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan okul önlerindeki denetimler sürüyor.

Elazığ'da polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalarda 3 şüpheli tutuklandı.

Bu gidişle Elazığ'da sağlam bina kalmayacak

Elazığ'da iş makinesi yardımı ile ağır hasarlı bir bina yıkılırken, bitişikte bulunan sağlam binada zarar gördü. Sağlam binanın duvarları yıkılırken, operatör hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam etti.

Elazığ'da boşanma aşamasındaki çiftin aileleri birbirine girdi: 3 yaralı

Elazığ'da bir akaryakıt istasyonunda karşılaşan boşanma aşamasındaki çiftin aileleri birbirine girdi. 3 kişinin yaralandığı ve 2 kişinin gözaltına alındığı olayda, polis ekipleri tarafları ayırmak için havaya ateş etti.

Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu tacirlerine operasyon: 1 tutuklama

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 6,5 kilo kubar esrar ve 1 kilo 80 gram skunk ele geçirilirken bir şüpheli ise tutuklandı.

Elazığ'da asayiş uygulaması: 4 tutuklama

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, ruhsatsız tabanca ve tüfekler ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranması olan ve yakalanarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da torbacılara operasyon: 8 gözaltı

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da 8 katlı ağır hasarı bina tek dokunuş ile yıkıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen iller arasında bulunan Elazığ'da ağır hasarlı 8 katlı bina, iş makinesinin dokunuşuyla yerle bir oldu.

60 suç kaydı olan 11 yaşındaki hırsız esnafın korkulu rüyası haline geldi

Elazığ'da iddiaya göre hırsızlıktan 60 suç kaydı olan 11 yaşındaki çocuk, esnafın korkulu rüyası haline geldi. Küçük hırsızın girdiği iş yerinde

Elazığ'da 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı tutuklandı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 10 yıl 6 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ polisi sokak satıcılarına göz açtırmıyor

Elazığ'da polis ekiplerince sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da korkutan ev yangını

Elazığ'da bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Elazığ'da silah kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

Elazığ'da silah kaçakçılıklarına yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Öğrenci servisi hafif ticari araç ile çarpıştı: 2 yaralı

Elazığ'da öğrencileri taşıyan servis ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan taraflar, ilkokul öğrencilerinin gözü önünde kavgaya tutuştu.

Toplam 4092 haber.