Eğitim

Eğitim Haberleri

Çoban : Bölge Teftiş Merkezi Elazığ'a Kurulsun!

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Doç Dr. Bilal ÇOBAN 15 İl’de Milli Eğitim Bakanlığına bağlı “Bölge Teftiş Merkezleri” oluşturulacağını ifade ederek merkezin Elazığ’a kurulması çağrısında bulundu.

Yanılmazdan Hazardağlı İlkokuluna Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Salim Hazardağlı İlkokulu’nu ziyaret ederek, matematik dersine konuk oldu.

Final Okullarından Türkiye'yi Tanıyalım Projesi

Elazığ Final Okulları öğrencilerin ve öğretmenlerin emeği, velilerin ve yöneticilerin desteği ile "Türkiye'yi Tanıyalım" projesi gerçekleştirildi.

Yanılmaz Bu Kez Koltuğunu Devretti!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a mektup yazarak sınıfında ağırlayan Atatürk İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Eslem Nazlı Çalışkan, bu kez Başkanlık koltuğuna oturma hayalini gerçekleştirdi.

Zorluoğlu'dan Gazi ve 100. Yıl Lisesine Ziyaret

Vali Murat Zorluoğlu Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Belediyeden Bayanlara Bilgisayar Kursu

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan 160 saatlik ücretsiz Temel Bilgisayar Kullanım Kursunda 40 kursiyer eğitime başladı.

Belediyeden Aile İçi İletişim Semineri

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi tarafından düzenlenen ‘Aile İçi İletişim ve Anne-Baba Tutumu’ konulu seminer yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Belediyeden Ücretsiz Bilgisayar Kursu

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde vatandaşlara yönelik 160 saatlik ücretsiz Temel Bilgisayar Kullanım Kursu başlatıldı.

Elazığ'da e-Twinning Çalışmaları Sürüyor

Bilgi ve iletişim teknolojileri aracılığı ile okulların ve öğrencilerin birbirlerini tanımalarını, öğrenciler arasında bilgi alışverişi yapılmasını sağlayan eTwinning uygulaması ilimizde de yaygınlaşmaya başladı.

Okullarda Deprem ve Afet Eğitimi

Afete Hazır Okul Kampanyası çerçevesinde; İl ve İlçelerdeki okullarımızda öğretmenlere seminer verilmeye devam ediyor.

Harita Genel Komutanlığı İle Fırat Üniversitesi İşbirliği

Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Komutanlığı ile Fırat Üniversitesi arasında haritacılık alanında işbirliği protokolü imzalandı.

Gençlik Merkezinden Osmanlıca Kursu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 26 Aralık 2015 tarihinden itibaren Osmanlı Türkçesi kursları açılacak.

Türk Eğitim Derneğinden Demirdağ'a Ziyaret

Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ile beraberindekiler Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret etti.

Tanyıldızı ve Dağtekin'e TÜBA Çeviri Ödülü

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyeleri Türkiye Bilimler Akademisi (Tüba) 2015 Çeviri Eser Ödülünü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Aldı

Genç Girişimciler İle Tecrübe Paylaşımı Paneli

Fırat Üniversitesinde “Genç Girişimciler ile Tecrübe Paylaşımı” konulu panel düzenlendi.

Anneler İçin İlk Ders Zili Çaldı

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle açılan Anne Üniversitesi'nde, 3. dönem dersleri başladı.

Anne Üniversitesinde Yeni Dönem Başlıyor

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Anne Üniversitesi'nde üçüncü dönem, 12.12.2015 Cumartesi günü başlıyor.

Belediyeden Gençlere Proje Eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından ‘Benim de Bir Proje Fikrim Var’ konulu seminer düzenlendi.

Belediye Personeline Motivasyon Semineri

Elazığ Belediyesi tarafından personel eğitimleri kapsamında "Moral ve Motivasyon" konulu bir seminer düzenlendi.

Toplam 1304 haber.