Spor

Spor Haberleri

Serkan Kurtululş Elazığspor'da

Elazığspor’da transfer sürüyor. Temsilcimiz 27 yaşındaki Serkan Kurtuluş’u kadrosuna kattı. Galatasaray, Bursaspor, Göztepe gibi takımlarda forma giyen deneyimli oyuncu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Bin Kişi Kapasiteli Olacak

Elazığ Belediyesi tarafından 5 Ağustos 2016 tarihinde temeli atılan ve şehrin spor tesisi ihtiyacını önemli oranda karşılayacak 1000 kişi kapasiteli 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu çalışmalarında sona gelindiği duyuruldu.

Bulut; "Elbette denetleyeceğiz!"

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığspor ile ilgili yapılan toplantıyla alakalı; “Elazığsporlu olmamı hiç kimse ile tartışmam. Biri size iftira atacak sizde diyeceksiniz vallahi billahi öyle değilim. Böyle bir şey olabilir mi? Duyguların yoğun yaşandığı bir dönemde istenmeyen bir söz söylerim diye sukut ettim.”dedi. Bulut ayrıca; “Elazığspor adı altına veya başka bir şey adına benzinlik yapılmasına karşı çıktım.”ifadelerinde bulundu.

Şehidimiz Adına Turnuva Düzenlenecek

30 Temmuz Pazar günü tarihinde Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin anısına Baskil ilçesinde Muaythai Altın Kemer Turnuvası düzenlenecek. Organizasyonda dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonları da mücadele edecek olurken, Ağır Siklet Dünya Kick Boks Şampiyonu Orhan Doğan’ın da şeref konuğu olarak katılması bekleniyor.

Elazığspor'da İki Transfer

Elazığspor transfer komitesinin büyük gizlilikle sürdürdüğü transfer mutlu sonla bitti. Ajax, Real Sociedad, NAC Breda gibi dünyaca ünlü kulüplerde forma giyen 28 yaşındaki Jeffrey Sarpong ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Anlaşma Resmiyete Döküldü

Elazığspor'un bir süre önce görüştüğü ancak olumlu sonuç alamadığı Teknik Direktör Sait Karafırtınalar bu akşam saatlerinde Manisaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Karafırtınalar; "Elazığspor'a ligde başarılar diliyorum." dedi.

Altıparmak Dümene Geçti

Elazığspor-Mehmet Altıparmak görüşmeleri mutlu sonla bitti. Deneyimli çalıştırıcı ile 1 yıllık anlaşma sağlandı. Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak yarın Erzurum’a geçerek yeni sezon hazırlıklarında takımın başında göreve başlayacak.

Başkan Olur Derse İş Tamam

Elazığspor Kulübü, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile bugün istanbul’da ikinci görüşmeyi gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin ardından Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın da olur vermesi ile birlikte Mehmet Altıparmak ile anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

Erman'dan İlk Açıklamalar

Elazığspor’un kadrosuna yeni katılan Başarılı Savunmacı Erman Bulucu transferinin ardından ilk kez konuştu. Manisaspor’da başarılı bir sezon geçiren Erman, neden Elazığspor’u tercih ettiğini de açıkladı.

Başkan Karataş da Destek Verdi

Taraftarlarların başlattığı “Elazığspor’a bir destekte sen ver” kampanyasına yönetim kurulu da destek verdi.

Elazığspor Erzurum'da

Elazığspor, yeni sezon öncesi 1.etap kamp çalışmaları için Erzurum’a gitti.

Vali Kaldırım'a Ziyaret

Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş ve yönetimi, Vali Çetin Oktay Kaldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Elazığspor Görüşüyor

Elazığspor'un teknik direktörlük görevi için Tecrübeli Çalıştırıcı Mehmet Altıparmak ile görüştüğü öğrenildi. Olumlu geçen ilk görüşmenin ardından yapılacak olan ikinci görüşmeyle birlikte Altıparmak ile bir sorun yaşanmaması halinde anlaşmanın sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Okul Başladı...

Elazığspor Kulübü Futbol Akademisi tarafından gerçekleştirilecek olan Yaz Futbol Okulu başladı.

Burhan Sesleri

Elazığspor’da bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen Mesut Saray’ın 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile anlaştığı öne sürüldü. Öte yandan bordo-beyazlıların geçtiğimiz sezon Sivasspor’da forma giyen Burhan Eşer ile ilgilendiği iddia edildi. Ayrıca Ozan Tahtaişleyen'in Osman Özköylü’nün yeni takımı Erzurumspor ile anlaştığı belirtildi.

Elazığspor Kravatı ile İlk Açıklama

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden Elazığ Valiliğine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım Elazığspor kravatı takarak yaptığı açıklamada sporun içinden gelen biri olduğunu ve sporun Elazığ için çok önemli olduğunu kaydetti.

Çeşitli İsimler Ortaya Atılmaya Devam Ediyor

Elazığspor yeni teknik adam sorununu çözmek isterken, transfer konusunda da çeşitli isimler ortaya atılmaya devam ediyor.

Düğmeye Basıldı

Elazığspor’da Teknik Direktör konusunda düğmeye basan Yönetim Kurulu, gündemine aldığı isimlerle kısa süre içerisinde görüşmeye hazırlanıyor

"Sezonun En İyi Transferi"

Elazığspor’dan ayrılan Traore Karabük’e imza atamaz denmesine rağmen 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzalamıştı. Bunun üzerine Karabüklü taraftarlar sezonun en iyi transferi olduğu görüşlerini paylaşarak; “1 sezon sonra 10 Milyon Euro’ya satarız.” İfadelerini kullanırken, Elazığsporlu taraftarların büyük çoğunluğu Traore’nin haksız fesih yaptığı ve Karabükspor’un yanlış bir adım attığı görüşünü paylaşıyor.