Eğitim

Eğitim Haberleri

Seminer Başladı

21 Mayıs'ta yapılacak olan KPSS sınavına girecek adayların başarılarını daha da artırmak amacıyla Elazığ Belediyesi ve KPSS hazırlık kursu PEGEM Akademi kursu işbirliğiyle dört günlük ücretsiz ‘Son Tekrar’ semineri bugün start aldı.

FİNAL Bu Şehrin Gururudur

Final ve İstanbul Dershaneleri kurucularından Eğitimci-İşadamı Mustafa Bilbay Elazığ TSO’yu ziyaret ederek Başkan Alan’la görüştü. Bilbay ziyarette, Başkan Alan’a Elazığ iş dünyasına katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Kovancılarlı Öğrenciler FÜ'de

Kovancılar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri meslek tercihlerine yardımcı olması amacıyla, Fırat Üniversitesi'ni gezdi.

FÜ'den Bilgilendirme Toplantısı

Fırat Üniversitesi’nin kalite çıtasının daha da yükseltilmesine yönelik olarak çalışmalarını sürdüren Kalite Komisyon üyeleri, kurum yöneticileriyle bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Eğitim Alanında Neden Başarısızız?

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, eğitim sisteminde değişikliğe gidilmeden önce eğitim çalışanlarının görüş ve tecrübelerinden faydalanılmadığını bu nedenle eğitim alanında başarısız olunduğunu söyledi.

Sempozyum Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından “ 1. Hemşirelik Öğrenci Sempozyumu” düzenlendi.

FÜ'de Konferans

Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi tarafından “Bilimde Etik” konulu konferans düzenlendi.

Mardin Evsahipliği Yapacak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan üniversitelerin genel durum değerlendirmesini yapmak 20 üniversite rektörü Mardin Artuklu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde toplanacak.

Dereceye Girenler Belli Oldu

İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile bu yıl altıncısı düzenlenen Umre ödüllü bilgi yarışmasının finali Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı...

İl Birincileri Ödüllendirildi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş birliğindeki projede il birincileri ödüllendirildi.

Zabıtaya Eğitim Semineri

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün 2017 eğitim planlaması dahilinde düzenlediği eğitim seminerinde il, ilçe ve belde zabıta çalışanlarına kişisel beceri ve sağlıklı iletişim teknikleri konularında bilgiler aktarıldı.

KYK'lı Öğrenciler Etkinliklerine Devam Ediyor

Elazığ Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde bulunan Sare Ana Kız Öğrenci Yurdu, Hazar Kız Öğrenci Yurdu, Harput Kız Öğrenci Yurdu ve Şah Cihan Sultan Kız Yurdu öğrenci ve çalışanları Yaşlılar Haftası kapsamında bir dizi etkinliklere imza attılar.

Toplantı Düzenlendi

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Palu Kaymakamlığı tarafından;“Tarımsal Destekler ve desteklerden azami ölçüde yararlanmak, mevcut desteklerde üretici ve yetiştirici birliklerin katkısı” konulu toplantı düzenlendi.

"Süne Sürveyi ve Mücadelesi"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitki Sağlığı Uygulama Programı kapsamında, süne mücadelesinde görev alacak teknik elemanlara “Süne Sürveyi ve Mücadelesi” konularında eğitim verildi.

Veteriner Hekimler Sertifika Aldı

Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü DAP Çiftçi Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “İneklerde Meme Sağlığı ve Mastitiste Koruma Kontrol” eğitimine katılan 61 veteriner hekime sertifikaları verildi.

Berberlere Eğitim

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından erkek kuaförlere; Boya eğitimi, gri ve beyaz saç çalışmaları hakkında eğitim verildi.

67 Veteriner Sertifika Aldı

Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü DAP Çiftçi Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Nekropsi Uygulamaları ve Marazi Madde Gönderilmesi” eğitimine katılan 67 veteriner hekime sertifikaları verildi.

Kurs Devam Ediyor

Sün Köyünde asma yetiştiriciliği kursu devam ediyor. Kursta konuşma yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan KARAHAN; “Asma Yetiştiriciliği kursu ile yanlış yapılan tarımsal uygulamalar düzeltilerek, ürünlerin kalitesi ve verimi arttırılacaktır.”şeklinde konuştu.

Kadınlar Günü Etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gelenek ve Modernite Arasında Kadın" konulu konferans yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplam 1309 haber.