Eğitim

Eğitim Haberleri

Buzağı Bakımı ve Beslenmesi

Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü DAP Çiftçi Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Buzağı Bakımı ve Beslenmesi” eğitimine katılan yetiştiriciye sertifikaları verildi.

Kitaplar Dağıtılmaya Başlandı

‘Gelişmek İçin Okumalı, Değişmek İçin Anlamalı’ projesi kapsamında kitaplar dağıtılmaya başlandı.

Mart Ayında Atama Var

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, son grup toplantısından bugüne kadar yoğun ve önemli gelişmeler yaşandığına dikkati çekti. Yaklaşan referandum sürecindeki hayır cephesine dikkat çeken Başbakan Binali Yıldırım, "Bu referanduma 'evet' deyince ülke bölünecek olsa, önce Kandil koşa koşa 'evet' der. Onların amacı Türkiye'yi bölmek değil mi zaten. Böyle fırsat gelmiş ayaklarına, teperler mi?" dedi. Başbakan grup toplantısında yaptığı konuşmada 20 bin 127 öğretmen adayı içinde önemli bir müjde verdi. Başbakan Yıldırım, " "Öğretmen adaylarına müjdemiz var. 20 bin 127 öğretmenin atamasını Mart ayında yapmaya karar verdik. Mart ayında işlemler başlıyor" açıklamasında bulundu.

Tarihlerde Değişiklik

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2016-2017 Bahar Dönemi Ara Sınav ve Dönem Sonu Sınav tarihleri değişikliğine ilişkin duyuru yapıldı.

Öğrencilere Seminer Verildi

Elazığ’da imam hatip öğrencilerine seminer verildi

Eğitim Başladı

10. Kalkınma Programı Kapsamında “Basınçlı Sulama Sistemleri ”eğitimi başladı…

Eğitim Toplantısı Düzenlendi

Elazığ Belediyesi, dünyanın en çok kullanılan kalite yönetim standardı ISO 9001 standardının, çalışma dünyasındaki yönelimlere ve ihtiyaçlara karşılık vermesi amacıyla revize edilerek ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi standartlarına uygun hale getirilmesiyle alakalı çalışanlarını bilgilendirmek amacıyla bir eğitim programı düzenledi.

Belediye'den Personele Eğitim

Elazığ Belediyesi, hizmette kaliteyi, verimliliği ve güvenilirliği artırabilmek için çeşitli dallarda personellerine yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Tatil Bitti!

Elazığ’da 2016­-2017 eğitim öğretim yılının sömestr tatilinin bitmesinin ardından 131 bin 500 öğrenci bugün ders başı yaptı.

Çiftçi Eğitim Toplantısı Yapıldı

Bitki Koruma Ürünleri Uygulama Yönetmeliği doğrultusunda Bitkisel üretim yapan kişilere Bitki Koruma Ürünü Uygulama Yetki Belgesi verilmesi için Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonunda 26.01.2017 tarihinde çiftçi eğitim toplantısı düzenlendi.

9 Bin TL Destek

MARED Basın Sözcüsü Gülden ÖZER yaptığı açıklamada, Marmara Elazığlılar Derneği’nin spor ve eğitime destek kampanyası kapsamında Elazığ'da bulunan Hidayet Parla Anaokulu öğrencileri için 9000 (dokuz bin) TL tutarında yardımda bulunduğunu ifade etti.T

Belediye'den Eğitim

Elazığ Belediyesi, hizmette kaliteyi ve verimliliği artırmak amacıyla, Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde, il genelinde bulunan, ilçe ve belde belediye zabıta personellerinin de katıldığı hizmet içi eğitim programı düzenledi.

Hizmetiçi Eğitim Programı Düzenlendi

İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda Tarımsal Meteoroloji konulu hizmetiçi eğitim programı düzenlendi…

Dikkat Becerileri Artacak

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından yarıyıl tatilinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik görsel bilişsel zekalarına katkı sağlamak, dikkat ve konsantrasyon becerilerini arttırmak amacıyla düzenlenen 4 günlük Öğrenci Koçluğu Eğitim Programı tamamlandı.

Bölge Yatırımlarla Gündeme Gelecek

Cazibe merkezleri programıyla bölgenin ve Elazığ’ın kalkınacağını belirten Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, bölgenin artık yatırımlarla gündeme geleceğini söyledi.

Formatör Eğitim Programı

Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube’sinde Başkan Haluk Aras formatör eğitim programı hakkın açıklamada bulundu.

Eğitim Öğretime Ara Veriliyor

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş 2016-2017 Eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Proje Kabul Edildi

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği bölümü öğretim üyesi yürütücülüğünde hazırlanan 161.414 Euro tutarındaki Avrupa Birliği (AB) Projesi kabul edildi.

Yazıkonaklı Öğrenciler Ödüllendirildi

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, geçtiğimiz aylarda yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavı (TEOG)’a girerek Türkiye birincisi olan Yazıkonak’lı öğrencileri ödüllendirdi.

Toplam 1309 haber.