Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Afa Şarküteri Açıldı

Elazığ’a doğal ürünlerin satışa sunulduğu Afa Şarküteri hizmete açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreniyle hizmet vermeye başlayan Afa Şarküteri’de, organik köy ürünlerinin satışı yapılıyor.

Alan İstanbul'da...

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Uluslararası Arabulucuk Sempozmuyuna katıldı.

Kahvem Depo'ya Görkemli Açılış!..

Kahve, Çikolata ve Lokum alnında hizmet veren Kahvem Depo Görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

ERDOĞAN'dan Tanıtım Sitemi

ELSAD Başkanı Murat ERDOĞAN, ELSAD’ın girişimleri ile Elazığ’a gelen ve bir dizi ziyaretlerde bulunarak konferans veren Dr. Feridun KUNAK’ın Elazığ için büyük bir tanıtım yaptığını söyledi. Başkan ERDOĞAN ayrıca, genel olarak ilimizin tanıtımının yanlış yapıldığını iddia ederek, Elazığ’ın tanıtımının sadece salon toplantılarında yapıldığını, ilimizin değil, kişilerin tanıtıldığını öne sürdü.

İnceleme Heyeti Elazığ'da

Elazığ İŞGEM II Projesi hakkında inceleme yapmak üzere Elazığ’a gelen Eurecna Genel Müdürü Mario Costariol, Türkiye Temsilcisi Sezgin Akpınar, Malatya İŞGEM Müdürü Necip Cengil, AB Key Exper Masoud Farzini ve Yönetim Danışmanı Gökhan Topal ziyaret ve görüşmeler kapsamında Elazığ TSO Başkanı Idris Alan'ı makamında ziyaret ettiler.

ALAN'a Ziyaret

Fındıkzade Elazığlılar Derneği tarafından Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’a başarılı çalışmaları ve temsili nedeniyle plaket takdim edildi.

Başkan GÜRGÖZE Dost Meclisi Toplantısı'nda

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin Düzenlediği Dost Meclisi Toplantısına AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze konuk oldu.

Arslan ''Bu Karar İş Dünyasına Umut Işığı''

Fırat Meclisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan, Merkez Bankası’nın faiz indiriminin hem tüketicinin hem de iş dünyasının beklentilerine umut ışığı olduğunu söyledi.

Esnaf Canından Bezdi!

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Vergi İncelemesi ve sigara denetimleri ile esnafın haksızlığa uğradığını, aynı zamanda 2016 yılı yatırım ödeneği tutarının ilin kalkınma ve gelişme hedefleriyle örtüşmediğini belirterek, devleti ve milletine bağlılığı ile ‘sırtı sıvazlanan’ Elazığ’ın bunları haketmediğini ifade etti.

Etso, Ziraat Bankası İşbirliği!

Elazığ Ziraat Katılım Bankası ile Elazığ TSO arasında Oda Üyelerinin daha uygun koşullarda ve avantajlı olarak Banka hizmetlerinden yararlanması için protokol imzalandı.

Elazığ'da İlk Kapalı Semt Pazarı Açıldı!

Elazığ Belediyesi, vatandaşların dört mevsim güvenle alış-veriş yapacakları modern çok işlevli kapalı semt pazarlarının ilkini hizmete açtı.

AR-GE Projelerine Destek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 1 Mart 2016 tarihinde yürürlüğe giren Ar-Ge ve Yenik Reform Paketi’nin Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Elazığ TSO’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Elazığ'a 3. Sanayi sitesi Gerek!

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Akçakiraz Kücük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirelli’yi ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Usta Gazeteci Yavuz Donat ETSO'da!

Sabah Gazetesi Yazarı duayen gazeteci Yavuz Donat Elazığ TSO’yu ziyaret ederek, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ile ülke gündemini, Elazığ iş dünyasının beklentilerini ve yeni anayasa çalışmalarını değerlendirdi.

KGF Elazığ Şubesi İçin Geri Sayım Başladı!

İş dünyasının kefelet noktasında önemli hizmetler aldığı Kredi Garanti Fonu (KGF) Elazığ Şubesi’nin açılış süreci başladı.

Akgün AVM'de Görkemli Açılış

Bu gün Akgün AVM Siyaset ve Ekonominin önde gelen isimlerinin katıldığı Görkemli 2 açılışa ev sahipliği yaptı.

Oteller Birliğinin 2. İstişare Toplantısı Yapıldı.

ETUDER Bünyesinde kurulan kurulan oteller birliğinin 2. istişare toplantısı PARK DEDEMAN OTEL' de Yapıldı.

Kobilere 200-600 Bin TL Destek Yolda!

KOBİ’lere KOSGEB’den Finansman Desteği Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB), KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL) proje destek çağrısı yayınlanmış olup, imalat sanayindeki KOBİ’lere 200 Bin TL ile 600 Bin TL arasında finansman desteği sağlanmaktadır.

Terör Kayıpları Masaya Yatırıldı!..

Elazığ TSO Mart ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Vekili İhsan Çalışkan başkanlığında yapıldı. Toplantıda, terör bir kez daha lanetlenirken, terör kaynaklı ekonomik kayıplara dikkat çekildi.

Toplam 1153 haber.