Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Ekonominin Kaptanını Ziyaret Ettiler.

Doğu Anadolu Bölgesinde ilk olarak Elazığ’da açılan Ziraat Katılım Bankası’nın Yöneticileri Serhat Özdemir ve Muharrem Lütfü Ünalan, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek Banka hizmetleri hakkında bilgiler vererek, Elazığ TSO Üyelerine yönelik hizmet ve çözüm ortağı olmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Sigorta Acenteleri Dernek Başkanını Seçti

Elazığ Sigorta Acenteleri Derneği’nin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı dernek üyelerinin katılımıyla Elazığ TSO Meclis Salonunda yapıldı. Genel Kurulda Dernek başkanlığına Cihan Donmuş seçilirken, toplantıda 2016 yılında yapılacak faaliyetler değerlendirildi…

Alan: Şehri Geleceğe Hazırlıyoruz!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ TSO’nun vizyon projeler ile Şehri geleceğe hazırladığını belirtti.

Alan: Yetki Belgesi Olmayan Ceza Alacak!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris ALAN ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ konusunda uyarıda bulundu.

Girişimcilik Kursları Devam Ediyor.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ve İŞ-KUR arasında KOSGEB onaylı girişimcilik eğitimi işbirliği protokolü sonrası 'Uygulamalı Girişimcilik' kursları 25 Mart’ta başlayacak.

Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları

Ak Parti Genel Merkezi tarafından ilimizde “Yeni Türkiye’de Sivil Toplum Buluşmaları Programı” düzenlendi.

Başsavcı Ekonominin Kalbini Aldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin Elazığ TSO’yu ziyaret ederek, Başkan İdris Alan ile görüştü. Pişkin ziyarette, “Elazığ iş dünyasının kalbini ziyaret ederek Başkan Alan ile istişare etmek maksadıyla bu ziyareti gerçekleştiriyorum” dedi.

KOSGEB'den Tarihi Hibe Destekleri!..

KOSGEB tarafından KOBİ’lere yönelik açıklanan iki farklı destek programı ile hibe destekleri sağlanacak.

İZMİR MARBLE Fuarına Elazığ'dan kimler katılıyor ?

İZMİR MARBLE Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na 8 Elazığ firması katılarak sektörün ve ilin tanıtımına katkı sağlayacak.

Vali Zorluolu'ndan ELMUTDER'e Ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tüfenkci Esnaf ve İş Dünyasıyla Buluştu

Elazığ’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci düzenlenen bir programda esnaf teşkilatları ve iş dünyası ile bir araya geldi.

Vali Zorluoğlu'ndan İşadamı Yumakgil'e Ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Park 23 Yatırımcısı İşadamı Rıfat Yumakgil ve Alışveriş Merkezi Yönetimine iade ziyaretinde bulundu.

Destekleme Ödemeleri Yapıldı

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2015 yılı hububat ve baklagil destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı açıklandı.

Alan STKlarla İstişare Toplantısına Katıldı

TOBB tarafından organize edilen ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı STK’ temsilcileriyle İstişare Toplantısına Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan da katıldı

Vali Zorluoğlu EMITT Fuarının Açılışına Katıldı

EMITT Fuarının açılışı İstanbul’da gerçekleştirildi. Fuarın açılışına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu da katıldı.

Elazığ EMİTT Fuarında Temsil Ediliyor

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen uluslar arası EMİTT Fuarı 28 Ocak 2016 tarihinde başladı.

Elazığ Tuhafiyeciler Odası Girişimcilikte Avrupa Birincisi

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası ve KOSGEB işbirliğinde 'Uygulamalı Girişimcilik' kurslarını tamamlayarak sertifikalarını alan 180 girişimcinin 83 tanesi esnaflığa başladı.

Medikal Sektörü İçin Yeni Dönem

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ TSO 13. Meslek Grubu Meclis Üyesi Hakan Akan Medikal sektöründe iştigal eden üyeleri uyardı.

Vali Zorluoğlu'ndan Bildiriye Sert Tepki!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen IPARD 1 Yatırımları Toplu Açılış Töreni ve IPARD 2 Lansman Programı gerçekleştirildi.

Toplam 1153 haber.