Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Tuhafiyeciler Ve Bakırcılar Odası Yeni Yerine Taşındı

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası ve Bakırcılar ve Züccaciyeciler Esnaf Odası esnaflarına daha iyi hizmet etmek için yeni yerine taşındı.

Samet Mobilya Kapı İhtisas Fuarına Katıldı

Elazığ firması Samet Ahşap ve Mobilya İstanbul CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenen Kapı İhtisas Fuarında yer alarak ürünlerini tanıttı.

Yasin Mobilya İSMOB 2016 Fuarında

Uluslararası İsmob Fuarı bu gün kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara Elazığ’dan Yasin Mobilya’da katıldı.

Ağaoğlu'ndan Baskil Çimento Fabrikasına Övgü

Baskil’de yapımı devam eden Çimento Fabrikası’nda incelemek yapmak üzere Elazığ’a gelen Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu ve işadamı Atalay Şahinoğlu fabrikayı gezerek, ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ı yaptığı yatırımdan dolayı tebrik etti.

Emlakçılar Oda Başkanlığından Ziyaret

Elazığ Emlakcılar Odası eski Başkanı Mehmet Kıran ile yeni başkan Hakan Albayrak, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, emlak sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Alan: 2016 Kalkınma Adına Yeni Bir Dönem

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN, 2015 yılında üst üste yapılan seçimler, artan terör olayları, komşu ülkelerde yaşanan büyük sorunların ülkemize yansıması, dış politikadaki ani gelişmeler ve ticaretteki kırılmaların olumsuz sonuçları nedeniyle 2015’in kayıp bir yıl olarak geride kaldığını ancak 2016 yılına büyük umutlarla girdiğini söyledi.

Hilton Elazığ'a Geliyor

Dünyanın en ünlü oteller zinciri Hilton, Elazığ’ı da otel zincir halkalarına ekliyor.

TSO 2 Ocak Cumartesi Hizmet Verecek

Elazığ TSO’nun 2015 yılı son Meclis Toplantısında alınan karar doğrultusunda 02 Ocak 2016 Cumartesi günü 10.00-14.00 saatleri arasında Üyelere hizmet verilecektir.

2015 TSO Faaliyet Raporu Yayınlandı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 2015 yılında ülke genelinde yaşanan gelişmeler ve seçim ortamının yaratmış olduğu belirsizliklere rağmen, Oda olarak imkanlar ölçüsünde önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

2016 Ekonomi İçin Yeni Bir Başlangıç Olsun

Elazığ TSO 2015 son Meclis Toplantısı A.Hamit Kaya başkanlığında Meclis Üyelerinin yoğun katılımı ile yapıldı.

Fırat Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Toplantısı

Elazığ Balada Otel’de başlayan toplantıya; Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinden 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkındaki Kanun uyarınca belirlenmiş olan Kalkınma Kurulu üyeleri katıldı.

Alan'dan İşlek'e Nezaket Ziyareti

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, il protokol üyelerine yönelik olarak gerçekleştirmiş olduğu iadeyi ziyaretler kapsamında, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek’i makamında ziyaret etti.

Bölge Oda Başkanlarıyla İstişare Toplantısı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Bölge Oda Başkanlarının katılımıyla TOBB’de yapıldı.​

Borsa Heyetinden TBMM Ziyareti

Elazığ Milletvekili Ömer Serdar Elazığ Ticaret Borsası heyeti yönetim kurulu heyetini TBMM’de kabul etti.

İş Dünyası İçin Bankacılık Önemli

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Bölge Müdürü Remzi Güneş, Banka Yöneticisi M.Lütfü Ünalan ve Elazığ Şube Müdürü Tolga Gülgel, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettile

ADR Toplantısı TSO'da Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen ‘Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik ve ADR Mevzuatı’ konulu bilgilendirme toplantısında, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı ve B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Makine Mühendisi Neslihan Bildik bir sunu yaparak katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Elazığ TSO Meclis Toplantısı Yapıldı

Elazığ TSO Aralık ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı A.Hamit Kaya başkanlığında yapıldı.

Vergide e-dönüşüm Uygulamaları Toplantısı

Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Ömer Alpaslan Arite Elazığ TSO Üyesi işletmelere yönelik “Vergide e-Dönüşüm Elektronik Uygulamalar” hakkında bilgilendirme yapıldı.

Elazığ TSO'da Farkındalık Semineri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Yeminli Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Ömer Alpaslan Arite işbirliğiyle Elazığ TSO Üyesi işletmelere 01 Ocak 2016 tarihinde uygulamasına başlanılacak olan “Vergide e-Dönüşüm Elektronik Uygulamalar” hakkında bir seminer gerçekleştirilecektir.

Toplam 1153 haber.