Sağlık

Sağlık Haberleri

Elazığ'a 26. İstasyon

Elazığ’da merkez 13 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve 8 yeni ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi. Ambulansların anahtarlarının şoförlerine törenle teslim edilmesinin ardından Şeyhacı köyündeki istasyon hizmet vermeye başladı.

Biorezonans Tedavisi Stresi Azaltıyor

Yaklaşan TEOG ve KPSS sınavı öncesi öğrenciler gergin,stresli ve başarısızlık korkusu yaşıyor. Öğrencilerin sınav stresini azaltmak için ilimizde çeşitli paneller ve konferanslar gerçekleştirilirken, İnsan vücudunun doğal olarak yaydığı titreşimleri esas alan biorezonans yönteminin de sınavda stresi azaltarak konsantrasyon ve performansı arttırmada etkili olduğu öğrenildi.

Sigaranın Kalitelisi de Sağlığa Zararlıdır.

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Sigara Bırakma ile ilgili yaptıkları çalışmalar ve verilen konferanslarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek için bir basın açıklaması yaptı.

Yasal Yollarla Haklarını Aldılar!.

KAMU SAĞLIK-SEN üyelerine yapılan haksız ve hukuksuz idari uygulamaların peşini bırakmıyor. Üyelerinin mağduriyetine neden olan idari işlemlere karşı adeta savaş açan KAMU SAĞLIK-SEN açtığı davaları kazanarak üyelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Farkındayız Kanseri Yeneceğiz...

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 1-7 Nisan kanser haftası olması nedeniyle bir basın açıklaması yapıldı.Yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi.

Acil Tıp Derneğinden Kutlama Mesajı...

Acil Sağlık Hizmetleri; özünde fedakarlık, azim ve diğergamlık bulunan halkımızın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir.

Gençlik Merkezinde Madde Bağımlılığı Semineri

İlimizdeki Gençlik Merkezinde Madde Bağımlılığı Semineri Düzenlenecek.

Kenelere Karşı Dikkat!

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar ve Kontrol Programları şubesi tarafından KIRIM-KONGO KANAMALI ATEŞ hakkında halkı bilgilendirmek amacıyla yazılı bir açıklama yapıldı.

Ağız ve Çene Cerrahisi Polikliniği Hizmete Açıldı

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bünyesinde hizmete sunulan Ağız ve Çene Cerrahisi Polikliniği hizmete sunuldu.

Eğitim Ve Araştırmadan Bilimsel Karne Birinciliği

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından kuruma bağlı Eğitim ve Araştırma Hastaneleri baz alınarak başlatılan bilimsel yayın çalışmalarının sonuçları yayınlandı.

FÜ Hastanesinde Laparoskopi Cerrahisi

Fırat Üniversitesi Hastanesinde Böbrek Tümörü, Prostat ve Mesane kanserleri ameliyatları Laparoskopik Cerrahi yönetimi ile kapalı olarak yapılıyor.

FÜ Kadın Doğum Servisi Yenilendi

Fırat Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı servisi yenilenerek, modern bir görünüme kavuşturuldu.

Tıp Fakültesi Halk Buluşmaları Düzenlendi

Fırat Üniversitesi, halkın sağlık konusunda bilgilendirilmesi amacı ile “Tıp Fakültesi Halk Buluşmaları” programının ikincisini Elazığ Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenledi.

Kovancılar'da Paramedikler Günü Programı

Kovancılar Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı tarafından düzenlenen “22 Aralık Paramedikler Günü’’ kutlama programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Karataş Paramedik Çalışanlarının Gününü Kutladı

Aktif Sağlık-Sen Genel Başkan Yrd.Ümit Karataş Paramedik Çalışanlarının ''22 Aralık Paramedikler Gününü'' kutladı.

Elazığ Sağlık Sektöründe Marka Şehirdir

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Anadolu Hastanesini ziyaret ederek, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerlisoy ile görüştü.

Ağız Ve Diş Sağlığı Taramaları

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan ağız ve diş taramaları kapsamında bir açıklama yapıldı.

Hasta Karnından 10,5 Kg Kitle Çıkarıldı

Elazığ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan başarılı bir ameliyat ile hastanın karnında bulunan 10.5 kg ağırlığındaki kitle çıkarıldı.

Fırat Üniversitesinde Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi

Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Bünyesinde bulunan Çocuk Yoğun Bakım ünitesinin açılışı yapıldı.

Toplam 997 haber.