Spor

Spor Haberleri

ASKF; 2. Amatörden 9 takım 1. amatöre çıktı!

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nden 9 takım, 1. Amatör Küme Futbol Ligi'ne yükseltildi.

Kadın Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi Açıldı

Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganıyla hayata geçirdiği Kadın Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi Sürsürü Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belirlendi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen “12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında” kupa heyecanı yaşandı. Haziran ayından beri devam eden mahalleler arası futbol müsabakalarında final maçı oynandı ve kupanın sahibi Abdullahpaşa Mahallesi takımı oldu. Abdullahpaşa-Hicret Mahallesi takımları arasında gerçekleşen çekişmeli mücadeleyi, Abdullahpaşa ekibi 5-2’lik skorla kazandı.

Elazığlı Sporcu Demirbağ'dan Önemli Başarı

Olimpiyat Eleme Puan Turnuvalarından RSL Kharkiv İnternational 2018 Badminton Turnuvası tamamlandı. Elazığlı sporcu Aliye Demirbağ, turnuvada önemli bir başarıya imza attı. 

Ücretsiz Yaz Spor Okulları Sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan yaz spor okullarında, yaz tatili boyunca futboldan, basketbola tenisten yüzmeye çeşitli kollarda eğitimlerini sürdürüyor.

Şok Açıklama: Elazığspor Hainliğe Uğramıştır

Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklama herkesi şoke etti.

Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

Elazığ Belediyesi'nin yaz tatiline giren çocukların daha kaliteli zaman geçirmeleri açısından eğitici ve eğlendirici etkinliklerin yer aldığı Yaz Spor Okulları yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

TSO Koşusunu Kazanan Belli Oldu

Elazığ Hipodromu’nda 12’incisi düzenlenen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu’nu Hüseyin Çiçek’in sahibi olduğu SAWYER isimli safkanı, jokey Ersin Kılık ile kazandı.

Yanılmaz: Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Avrupa Şampiyonasında Elazığ'ı temsil eden Badminton Takımı Milli Sporcularını ödüllendirdi.

Hayali Elazığ Takımlarıyla Şampiyon Olmak

Teknik Direktör Hakan Karatepe en büyük hayalinin Elazığ takımları ile birlikte şampiyon olmak olduğunu söyledi. 

Belediye'den Elazığspor'a Destek

Elazığ Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan Elazığspor'a yardım kampanyasına bir destek de Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’dan geldi.

İşitme Engelli Badmintoncular Avrupa Sahnesinde

Elazığlı sporcu Hasan Baygeldi Avrupa Şampiyonasında önemli başarıya imza attı. 

Sevinç, Elazığ İl Özel İdare Basketbol'da

Geçen sezon Mersin Basketbol’ un Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Lig’e çıkmasında büyük emeği bulunan oyunculardan Aslı Sevinç bu sezon Elazığ İl Özel İdare Basketbol'da yer alacak.

İl Özel İdare Basketbola Bir Yeni Oyuncu Daha

Geçtiğimiz sezon AGÜ takımıyla Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süperlig de mücadele eden İlknur Yıldızhan bu sezon İl Özel İdare Basketbol'da forma giyecek.

Elazığ İl Özel İdare Basketbola İki Yeni Oyuncu

Geçen sezon Mersin Basketbol’ un Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süperlig’ e çıkmasında büyük emeği olan Deniz Boz ve yine geçen sezon İzmit Belediyesinde forma giyen Deniz Üstün bu sezon Elazığ İl Özel İdare Basketbol takımının parçası olacak.

Elazığspor'da Son Durum!

Elazığspor Takım Kaptanı Mehmet Yiğit çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Nihal Güngör Devam Dedi

Geçen sezon oynadığı oyunla herkesin takdirini kazanan başarılı oyuncu Nihal Güngör sahalara geri dönüyor. 

Elazığspor Kulüp Başkanı İstifa Etti

Elazığspor Kulüp Başkanı Hacı Murat Yümlü görevinden istifa etti.