Yaşam

Yaşam Haberleri

Dünya 2.'sinden Uygulamalı Seminer

Elazığ’da dünya ikincisi milli kuaför tarafından erkek kuaförlere uygulamalı olarak seminer verildi.

Yoldan Çıktı Takla Attı!

Elazığ’da yoldan çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

71 Yaşındaki Babasını Öldürdü

Elazığ’ın Baskil ilçesinde bir kişi, babasını av tüfeğiyle gözünü kırpmadan öldürdü.

Bölgeye JÖH Sevkedildi

Elazığ’ın Arıcak ilçesi kırsalında seyir halinde olan bir araç patladı. Patlamaya, araçta bulunan patlayıcının neden olduğu iddia edildi.

15 Yaşındaki Çocuk Kurtarılamadı

Elazığ’da minibüsün çarptığı 15 yaşındaki çocuğun hayatını kaybetmesi, yürek burktu.

Erdoğan Sevgisi Şiir Yazdırdı

15 Temmuz darbe girişiminden etkilenerek duygularını dile getirmek isteyen Elazığlı kardeşler Sena (13) ve Zümra Kalkancı (9) yazdıkları şiiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdi.

Erken Müdahale Edildi

Elazığ’da saman yüklü kamyonda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile söndürüldü.

2. Kattan Düştü, Kurtarılamadı

Elazığ’da Alzheimer hastası 87 yaşındaki şahıs, ikinci kattan düşerek, hayatını kaybetti.

Varol Ailesi'nin acı günü

Kanal 23 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Varol’un anneannesi Remziye Yıldırım hayatını kaybetti.

Başkan Vatandaşa Seslendi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ülkesine, milli iradesinin hakimiyetine, geleceğine sahip çıkmak için 15 Temmuz’dan itibaren meydanlardan ayrılmayan, aziz toprağını yatak, bayrağını yorgan yapan kıymetli hemşehrilerime sergiledikleri dik duruştan dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Yaşlı Kadına Acımadılar!

Elazığ’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) 87 yaşındaki kadına, “Çok iyi bir hoca var, çok sevap işliyor, sen ölene kadar oturursun” diye kandırıp, usulsüz bir şekilde evinin devrini aldıktan sonra “düşkünler yurduna yerleş, orada sana bakarlar” diyerek evden atmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Malatya-Elazığ Karayolu'nda Kaza

Malatya- Elazığ Karayolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adam hızla gelen aracın altında kalarak feci şekilde can verirken, kazaya karışan araç durmadan olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaçan aracın yakalandığı öğrenilirken acı haberi duyan yaşlı adamın yakınları olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Temel Atma Töreni Yapıldı

Yaptırma ve Yaşatma Derneği katkıları ile devam eden Elaziz Camii Külliyatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve İl Müftüsü Peyami Güngör’ün de katıldı. Bin 500 kişi kapasiteli olacak camii’nin ismi olan Elaziz, ilk kez bir camiye verilecek.

Çalışmalar Sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin üç mahallesinde başlatılan taziye evi inşa çalışmaları sürüyor. Daha önce Abdullahpaşa, Nailbey ve Salıbaba mahallelerinde taziye evleri hizmete girerken, Çatalçeşme, Gümüşkavak ve Çaydaçıra mahallelerinde yeni taziye evi inşa çalışmalarıyla, Fevziçakmak Mahallesi’nde ise mevcut taziye evine ek bina inşa çalışmaları devam ediyor.

2 Arkadaş Kayboldu

Elazığ’da balık tutmak için baraja giren 20 Ve 26 Yaşındaki İki Arkadaş Suda Batarak Kayboldu. Kurtarmak için baraja giren ancak başarılı olamayan bir kişi ise, arkadaşlarının boğulmasına şahit oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar geldi. İki arkadaşın kaybolduğu yere giden dalgıçların arama çalışmaları sürüyor.

Son 73 Gün

Elazığ Belediyesi’nce hayata geçirilen Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi doğrultusunda, alt geçit inşasına ilişkin çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. Yoğun tempoda sürdürülen çalışmalar kapsamında bir yandan da zemin sıyırma kazıları devam ediyor.

1 Tır Dolusu Un Yardımı

Kalem Eğitim Kültür ve Kardeşlik Derneği Elazığ Şubesi tarafından Suriye’ye 1 TIR un gönderildi. İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği vasıtasıyla Suriye’deki savaş mağdurlarına gönderilmek üzere yola çıkan tır, 65. yardım tırı olarak yola çıktı.

Şüpheli Çanta Paniği

Elazığ Valiliği önüne bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Elazığ Valiliği yanındaki oturma alanına bırakılan çantayı gören vatandaşlar, durumu polise haber verdi. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek, çevre güvenliğini aldıktan sonra, bomba uzmanını çağırdı. Bomba imha uzmanının müdahale ettiği çantada çocuk bezi ve kıyafeti çıktı.

Güpe-gündüz Merketi Soydu

Elazığ’da güpe gündüz bir soygun olayı yaşandı. Bir kişi hijyen maskesi ile girdiği markette kasiyere silah doğrultarak kasayı soydu. Şüphelinin eşkalini belirleyen polis şahsı kısa sürede yakaladı. Şüpheli şahıs yarın adli makamlara sevk edilecek.