Yaşam

Yaşam Haberleri

3 Kişi Yaralandı...

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Feci Kaza; 1 Ölü

Elazığ’da beton pompası monte edilmiş kamyonun altına aldığı otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan sürücü Arif Köse’nin cansız bedeni Karakoçan Devlet Hastanesi’ne morguna kaldırıldı.

2 Yerinden Vuruldu

Elazığ’da alkollü olduğu öğrenilen bir kişi, bahçede çalışan şahısla nedeni belli olmayan bir şekilde tartışarak iki yerinden vurup yaraladı.

Korkunç Detay!

Elazığ'da intikam için vurulan 2 çocuğun, vurulma anını duvar kenarında saklanan 6 yaşındaki küçük kardeşin saniye saniye gördüğü öğrenildi. Vurulan çocukların annesi yetkililere seslenerek, idamı cezasının yeniden getirilmesini ve çocuklarını vuran şahsın idam edilmesini istedi.

Dünya Evine Girdiler...

Elazığ’ın tanınmış ailelerinden Sanayici Sait Akdağ’ın oğlu Taha Yasin Akdağ, hayatını Mali Müşavir Sait Tel’in kızı Duygu Tel ile birleştirdi.

Kazada 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Elazığ'ın Baskil ilçesinde patpat çapa motorunun kaza yapması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Zanlı Cezaevine Gönderildi

Elazığ'da intikam için 10 ve 13 yaşındaki çocukları vuran zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Şeftali Üreticilerine Uyarı

İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yayımlanan yazılı açıklamada şeftali üreticileri uyarıldı.

Emekli Öğretmen Ölü Bulundu

Elazığ'da yalnız yaşayan ve sara hastası olduğu öğrenilen 59 yaşındaki emekli öğretmenin ölümü, evinden koku gelmesiyle ortaya çıktı. Emekli öğretmenin, yaklaşık 3 gün önce düşerek, kafasını kalorifer peteğine çarpması sonucu hayatını kaybettiği üzerinde durulduğu öğrenildi.

Çocuklarına Bebek Gibi Bakıyor

Eşini kaybettikten sonra engelli iki oğluna hem annelik, hem babalık yapan 58 yaşındaki Yıldız Elekçi, fiziksel engelli oğlunun dışarı çıkabilmesi için akülü araç istiyor.

Müzeyyen Öğretmen Toprağa Verildi

Elazığ’ın Palu ilçesinde görevli 2 öğretmen, Tunceli’nin Ovacık ilçesine gitmek üzere çıktıları yolda trafik kazası geçirmişti. O kazada hayatını kaybeden iki öğretmenden biri olan Müzeyyen Yılmaz, memleketi Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde toprağa verildi.

Trafik Kazası; 1 Ölü

Elazığ’da yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Ablalarıydı Anneleri Oldu

Elazığ’da, annelerini kaybettikten sonra zihinsel engelli 2 kardeşine bakmak durumunda kalan Birgül Çelik, hayatını kardeşlerine adadı.

Yılın Annesi Seçildi

Beyaz eşya sektörünün lider üreticisi Beko, Elazığ’da yılın annesi seçilen Aysel Aslan’a bulaşık makinesi hediye etti. Elazığ’da Gazi Caddesinde hizmet veren Ünallar Beko mağazasına giden Aysel Aslan hediyesini teslim aldı.

Ahmet Karatepe Vefat Etti

Kanal 23 Televizyonu çalışanlarından ve harputtv.com.tr haber sitesi kurucusu Mustafa KARATEPE'nin Amcasının Oğlu Ahmet KARATEPE akciğer kanseri nedeniyle 57 yaşında hayatını kaybetti. Merhum KARATEPE'nin cenazesi yarın Cuma namazına müteakip Kültür Camii’nde kılınacak namazın ardından Dereboğazı Köyü’ne defnedilecek.

FİNAL Anneleri Unutmadı

Final Okulları tarafından anneler günü programı düzenlendi. Annelerin çok kıymetli varlıklar olduğuna vurgu yapılan etkinlikte öğrenciler şiirler okuyarak müzik dinletileri sundu.

Tren Otomobile Çarptı

Elazığ otagarının karşısındaki hemzemin geçitte meydana gelen kazada trenin çarptığı otomobil 100 metre sürüklenirken, araç sürücü ise yaralandı. Makinist tarafından çağrılan sağlık ekipleri yaralı sürücüyü ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Örnek Davranış

Elazığ’da Hayır Çarşısı’nda çalışan bir kadın, bağışlanan bindallı üzerinde bulduğu çeyrek altını hayırsevere teslim etmek istedi ancak altın sahibi altını kendisine hediye etti. Örnek bir davranış sergileyen işçi kadın ise, altını evlenecek bir ihtiyaç sahibine takılması için Hayır Çarşısı’na bağışladı.

AGD'den Süt İkramı

Peygamber Efendimizin miraca yükselişinde kendisine süt ikram edilmesinden yola çıkan Anadolu Gençlik Derneği vatandaşlara süt ikram etti. Yeni Camii’de yatsı namazı öncesinde yapılan etkinlikte konuşan Anadolu Gençlik Derneği Bölge Başkanı Mesut Turan, Miraç Kandili vesilesi ile ülkenin terör ortamından kurtularak birlik ve bütünlüğe kavuşması temennisinde bulundu.

Toplam 3419 haber.