Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Tunceli Üniversitesinden Anlamlı Jest

52.Kütüphaneler Haftası kutlamaları devam ederken, Tunceli Üniversitesi bu hafta içerisindeki kutlamaların en anlamlılarından birine imza attı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’in talimatıyla kütüphane bünyesinde okuma salonuna geçtiğimiz yıl düğününe bir hafta kala vefat eden merhum öğrenci Erkan Sarıce’nin adı verildi.

Şeyh Haydar Baba Anılacak

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin manevi şahsiyetlerini yeni nesillere tanıtma amacıyla düzenlenen 'Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri' programlarının altıncısında ilimizin önemli kanaat önderlerinden Şeyh Haydar Baba anılacak.

KAMU-SEN'den Nevruz Kutlaması

Türk kültürünün vazgeçilmez değerlerinden birisi de kuşkusuz “Nevruz” yani “Yeni Gün ”dür.

Artık Onlarında Bir Cafe'si Var!

Elazığ Belediyesi’nin önemli sosyal projeleri arasında yer alan engellerin sevgiyle aşıldığı Down Cafe, 21 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 14.00’da açılıyor.

Ahmet Kabaklı Panelle Anıldı

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Edepten Ebede Giden Bir Yol Şeyhül Muharririn Ahmet Kabaklı Anma Programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Elazığ'da Kadın Ve Şiddet Paneli

KADEM Elazığ Temsilciliği işbirliğiyle toplumda, kadına yönelik şiddete karşı duyarlılığı artırmak amacıyla ‘Kadın ve Şiddet’ konulu bir panel düzenlenecek.

Elazığ EMITT 2016 Turizm Fuarında

EMITT Fuarı Elazığ'dan yoğun bir katılımla gerçekleşiyor.

Şehir Konuşmalarında İletişimin Dört Şeritli Yolu

Elazığ Belediyesi'nin kültür-sanat organizasyonları arasında yer alan 'Şehir Konuşmalarında “İletişim Dört Şeritli Yolu ve Mutluluğun Formülü” konuşuldu.

Beyzade Efendi İçin Anma Programı

"Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri" programının beşincisinde şehrin manevi dinamikleri arasında önemli bir yer tutan Beyzade Efendi Hazretleri anıldı.

Elâzığ'da Bilim Park Kuruluyor

Elâzığ’da Bilim Merkezinin açılmasından sonra bir ilk daha “Bilim Park” kuruluyor!

Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems Sahnelendi

Elazığ Belediyesi ve Ferah Tiyatrosu işbirliğiyle sahnelenen ‘Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems tiyatro oyunu, sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Harput Konuşmalarında Türkiye-Rusya İlişkileri

Harput Konuşmaları’nın yeni dönem ilk programında, son günlerde ülke gündeminde önemli bir yer tutan Türkiye-Rusya ilişkileri ele alınacak.

Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems Tiyatrosu

Elazığ Belediyesi ve Ferah Tiyatrosu işbirliğinde sahnelenecek “Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems” tiyatro oyunu, 9 Ocak Cumartesi, saat 18.30 sanatseverle buluşacak.

Elazığ EMİTT-2016 Fuarında Tanıtılacak

İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin ÖZTÜRK 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda Elazığ’ın “Huzur Adası Elazığ” sloganıyla tanıtılacağını açıkladı.

Hacı Arif Bey Besteleri Konseri

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü Şef Kenan ÇİMTAY yönetiminde konserlerine devam ediyor.

Kursiyerlerden Valiye Bakır İşlemeli Tablo

Kovancılar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bakır ve ahşap işlemeciliği kursuna katılan bayan kursiyerler Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve Eşi Sevcan Zorluoğlu’nu ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Cihannüma Derneğinden Sabah Namazı Programı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yeni yılın ilk gününe Kültür Park Camii’nde kıldığı sabah namazıyla başladı.

Belediyeden Sosyal Medya Semineri

Elazığ Belediyesi ve KADEM işbirliğiyle 26 Aralık Cumartesi günü, saat 12.00’de Belediye Kültür Merkezinde, ‘Sosyal Medyanın Aile Üzerindeki Etkisi, Sosyal Medya Kullanımında Mahremiyet’ konulu bir seminer düzenlenecek.

FÜ Atçılık Kulübüne Midilli Atları Getirildi

Fırat Üniversitesi Atçılık ve Binicilik Kulübü’ne yeni üyeler katıldı. Adana’dan getirilen iki midilli çocukların gözdesi oldu.

Toplam 1022 haber.